Galatasaray'dan sağlı sollu yerli harekatı

Ara transferde sessizliğini koruyan Galatasaray'da çalışmalar devam ediyor. Sarı kırmızılıların gündeminde iki yerli isim bulunuyor.

Lider Fenerbahçe'nin arkasında averajla ikinci sırada yer alan Galatasaray, en öncelikli bölge olarak gördüğü sağ ve sol bek için çalışmalarını sürdürüyor. Angelino'nun sözleşmesinin feshedilmesi ve Sacha Boey'in rekor bedelle satılmasının ardından alternatifleri çok fazla kalmayan Okan Buruk ve teknik heyet bir an önce takviye yapılmasını istedi. Yönetim de dört koldan çalışıyor. Gündemde yerli futbolcular bulunuyor. Hedefte ise Avrupa kupalarında üst turları zorlayacak transferler gerçekleştirebilmek.

Rıdvan ısrarı sürüyor

Sol bek için bir süredir arayışta olan Galatasaray, Beşiktaş'tan Glasgow Rangers'a transferi gerçekleştikten sonra yeniden Türkiye'de oynamaya sıcak bakan Rıdvan Yılmaz'ı listesine ekledi. Milli sol bek için daha önce yapılan satın alma opsiyonlu kiralama teklifi reddedilmişti. Cimbom yeni bir teklif hazırlığında. Bu kez bonservis önerilmesi bekleniyor.

Zeki de listede

Galatasaray Rıdvan'ın yanı sıra bir milli futbolcuyla daha ilgileniyor. Roma'da forma giyen ancak şu an yedek oyuncu konumunda bulunan Zeki Çelik için de girişimler başladı. Bu sezon 15 maçta 2 asist yapıp sadece 724 dakika sahada kalabilen deneyimli futbolcunun da kiralanması gündemde. Eğer tüm çareler tükenirse bonservis konusunda öneri sunulacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri