Galatasaray'dan Mauro Icardi harekatı! Bonservisi için hamle yapılacak

Magazin odaklı hayatının sahaya yansımasının nasıl olacağı merakla beklenen Mauro Icardi, gösterdiği performansla parmak ısırtmayı başardı. Arjantinli oyuncu son haftalardaki formuyla herkesi kendine hayran bırakırken Cimbom da golcü oyuncu için harekete geçiyor. Dünya Kupası için verilecek arada temaslar başlayacak.

Daha önceki senelerde de olmak üzere Galatasaray'a transferi sonrası da eşi Wanda Nara ile olan ilişkisi ile gündemden düşmeyen Mauro Icardi'nin sahalarda nasıl bir performans göstereceği sabırsızlıkla bekleniyordu. Sadece 750 bin euro kiralama bedeli ile geçici transferine imza atılan tangocu santrfor, Beşiktaş derbisi ve 7-0 kazanılan Başakşehir maçının mimarlarından biri olmuştu. Cimbom ise verilen arayı iyi değerlendirip Fransız temsilcisi PSG'nin kapısını çalmaya hazırlanıyor. Dünya devine 29 yaşındaki futbolcu hakkındaki insiyatifleri sorulacak.


İlk temas olumlu

Diğer taraftan asıl büyük ve zorlu operasyon ise Icardi cephesinde yaşanacak. Galatasaray formasıyla 6 maçta 4 gol 3 asistlik performansa ulaşan 29 yaşındaki santrforla ve çalkantılı bir evlilik süreci yaşadığı temsilcisi Wanda Nara ile resmi olmayan ilk görüşmelerden olumlu sonuç alındığı öğrenildi.


 


 

Pazarlığa girilirse...

Icardi'nin Galatasaray'da kalma isteği, Sarı-Kırmızılılar açısından büyük avantaj olacak.Cim Bom'un sıradaki hamlesi, Arjantinli yıldızın kulübü PSG ile görüşmek olacak. Fransız devinin kadroda düşünmediği tecrübeli futbolcunun, bonservis bedeli olmaksızın kulüpten ayrılması gündemde. Aksi takdirde PSG'nin çok yüksek bir bonservis talebiyle kapıyı açabileceği belirtiliyor.


Onlar ikna edecek

Burada Icardi ile Wanda Nara'nın birlikte devreye girerek, PSG'yi ikna etmesi ve gelecek sezon planlarında yer almamaları durumunda, Galatasaray'la yola devam etme isteklerini kulübe bildirmesi bekleniyor. Katar'da başlayacak olan Dünya Kupası nedeniyle liglere verilen ara, bu operasyon açısından büyük bir fırsat olarak görülüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri