Galatasaray'dan bomba transfer! Almanya'nın en hızlısını getiriyor...

Şampiyonluk yarışını ezeli rakibi Fenerbahçe'nin önünde sürdüren Galatasaray bir yandan da gelecek sezona hazırlanıyor. Hedefte ise Almanya'nın en hızlısı olmayı başaran bir isim var. İşte detaylar...

Hafta sonunda Süper Lig'de Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, bir kez daha kazanarak hem serisini geliştirmek hem 3 puanı almak hem de Trabzonspor deplasmanına gidecek Fenerbahçe'nin olası kaybıyla farkı açmak amacında. Ayrıca yönetim transfer çalışmalarına da devam ediyor ve birçok isim gündemdeki yerini koruyor. Onlardan biri de Eren Dinkçi.

Devre arası olmamıştı

Ocak ayı transfer döneminde Köhn, Vinicius ve Aurier'i kadrosuna katan Galatasaray'ın listesindeki isimlerden biri de Eren'i. Gurbetçi futbolcu için girişimde bulunan yönetim, Werder Bremen ile anlaşma sağlayamayınca pazarlıklar durmuştu ancak Cimbom yeni bir atak daha planlıyor. Bu sezon Alphonso Davies, Jeremie Frimpong, Leroy Sane gibi hızlı futbolcuları geride bırakarak en hızlı isim olmayı başaran 22 yaşındaki futbolcunun peşi bırakılmayacak.

Devre arası olmamıştı

Heidenheim formasıyla çıktığı 24 lig maçında 7 gol atıp 3 asist yapan, Almanya Kupası'nda ise 1kez rakip fileleri sarsıp, 1 de serviste bulunan Eren'in kontratında 5 milyon euroya serbest kalır maddesi bulunuyor. Galatasaray eğer istediği sonucu son ana kadar alamazsa bu opsiyon kullanılacak ve yıldız adayı oyuncu İstanbul'a getirilecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri