Galatasaray'da yıldız isimle yollar ayrılıyor! Yeri İngiltere'den dolacak!

Fatih Karagümrük'ü 1-0 yenerek derbi öncesi moral bulan Galatasaray'da transfere de hız verildi. Sarı kırmızılılar henüz istenen seviyeye gelemeyen yıldız oyuncusunu göndererek yerini yine İngiltere'den doldurmak amacında.

Lider Fenerbahçe'nin ezeli rakibi ve Süper Lig'deki tek takipçisi Galatasaray, dün akşam evinde ağırladığı Fatih Karagümrük'ü 1-0 yenerek hanesine 3 puan yazdırmayı başardı. Sarı kırmızılıları zafere götüren golü Kerem Aktürkoğlu kaydetti. Diğer yandan Okan Buruk ve ekibi yönetim ile transfer konusunda görüşmelerini sürdürüyor. Yaklaşan tescil dönemi için hazırlıklar tamamlanmak üzere ve kısa süre içerisinde girişimler başlayacak. Dış basında yer alan bir iddia ise herkesi heyecanlandıracak cinsten.

Zaha gidiyor

Galatasaray'ın bu sezonki en spekteküler transferlerinden biri şüphesiz Wilfried Zaha'ydı. Fildişili futbolcu kendisine verilen yüksek maaşına rağmen istenen seviyeye bir türlü gelemedi. Bir ara bunun sinyallerini verse de o noktada kalıcı olamadı. Angelino'yu da göndermeyi planlayan Cimbom'da sol taraf komple yenilenecek. Afrikalı oyuncuya Suudi Arabistan ekiplerinin talip olduğu ve 15 milyon euroya transferinin gerçekleşebileceği öne sürülüyor.

Sancho listede

Zaha'yı göndermesi halinde bu bölgeyi yine İngiltere'den doldurmayı hedefleyen Galatasaray'ın gündemine Jadon Sancho'nun geldiği iddia edildi. Erik Ten Hag ile kavga eden ve Hollandalı çalıştırıcının birlikte çalışmak istemediğini açıkladığı 23 yaşındaki kanatın kiralık olarak ayrılması bekleniyor. Bu esnada devreye Aslan girecek ve olumlu referanslarla transferi tamamlamaya çalışacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri