Galatasaray'da yerli operasyonu! Maaşlara astronomik zam

Trendyol Süper Lig'in dev ekiplerinden Galatasaray, transferde de hareketli günler geçiriyor. Sarı kırmızılılar kadrosundaki yıldız oyuncuların kontratlarını iyileştirmek ve sürelerini uzatmak üzere çalışmalara başladı. Astronomik zam yolda.

Bu sezon şampiyonluğa ulaşarak beşinci yıldızı logosuna eklemek isteyen Galatasaray, kadrosunu güçlendirmenin yanı sıra mevcut oyuncularının kontratlarını da iyileştirerek moral bulmalarını sağlamayı hedefliyor. Cimbom'un özellikle yerli futbolcularının takımdaki diğer isimlerin çok altında kalmasını istemeyen yönetim, temaslara başladı. Yakında iki imzanın atılması planlanıyor. İşte detaylar...

Galatasaray şu ana kadar tek puan kaybını Kasımpaşa karşısında yaşadı.

SÜPER LİG'İ SALLIYOR

Galatasaray, son 2 senesinde şampiyonluk yaşadığı Süper Lig'de yine en önemli favorilerden biri olarak adını liderliğe yazdırdı. Okan Buruk yönetimindeki Aslan, 8 karşılaşmaya çıktı ve 7 galibiyet elde etti. Sadece Kasımpaşa ile 3-3 berabere kalarak 2 puan kaybetti. En yakın rakibi Samsunspor'un 4 puan önünde bulunuyor. Ancak Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin birer maçı eksik.

Victor Osimhen bu sezon Süper Lig'in en sansasyonel transferi oldu.

YILDIZLAR İMZA ATTI

Sezon başında hareketli bir dönem geçiren Galatasaray'da kadroya dünya yıldızları katıldı. Victor Osimhen Napoli'den kiralandı. Gabriel Sara 18 milyon euroluk rekor bedelle transfer edili. Geleceğin potansiyelleri arasında gösterilen Elias Jelert'in 9 milyon euro karşılığında bonservisi alındı. Bundesliga'da forma giyen Roland Sallai 6 milyon euroya son günde getirildi. Ismail Jakobs ile 1 milyon euro kiralama ve 8 milyon euro zorunlu satın alma bedeliyle Monaco'dan takviye yapıldı. Michy Batshuayi ezeli rakip Fenerbahçe'den Florya'ya ayak bastırıldı.

Hakim Ziyech'in Galatasaray'dan ayrılması gündemde.

OCAK AYINDA OPERASYON VAR

Rakiplerini geride bırakarak şampiyonluk kupasını kaldırmayı hedefleyen Galatasaray'ın ocak ayı için de planları var. Özellikle Dries Mertens'in, Hakim Ziyech'in sakatlığı sonrasında 10 numara bölgesinde tek kalması üzerine teknik heyet ve yönetim bu mevki öncelik olarak belirlendi. Anderson Talisca'nın adı transferde geçiyor. Ancak farklı isimler de yine gündmede. Faslı yıldızın da takımdan ayrılması muhtemel gözüküyor. Zira kendisiyle Arap takımları ilgileniyor. Daha önce Al-Nassr'a imza atma aşamasına geldiği dönem süreç olumsuz sonuçlanmıştı. Yine yedek kulübesinin güçlendirilmesi de planlanıyor.

Dursun Özbek ve yönetimi iç transferde önemli adımlar atmanın hazırlığında.

İÇ TRANSFERDE ADIMLAR ATILACAK

Sarı kırmızılı yönetim, bu sezon takımı taşıyan yerlileri de maddi anlamda devre dışı bırakmadan iyileştirme yapmayı istiyor. Bu kapsamda Kerem Aktürkoğlu ve Wilfried Zaha'nın gönderilmesi sonrasında adeta yıldızlaşan Yunus Akgün ile birçok takımın transfer listesinde yer alan Barış Alper Yılmaz'ın sözleşmesi zamlanacak.

Barış Alper Yılmaz ve Yunus Akgün, Abdülkerim Bardakcı ile birlikte takımın en önemli yerlileri arasında bulunuyor.

BARIŞ ALPER YILMAZ VE YUNUS AKGÜN'ÜN PERFORMANSI

Bu sezon Galatasaray formasıyla 13 karşılaşmada görev yapan Barış Alper Yılmaz 4 gol atıp 1 de asist yaptı. 1037 dakika sahada kaldı. Yunus Akgün ise 628 dakika oynadığı 11 maçta 4 kez fileleri sarsmayı başardı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

İstanbul'da ikinci el otomobil parçası satan dükkânlara baskın: Binlerce lira ceza kesildi
Galatasaray'a dev orta saha! Transfer için harekete geçiliyor
Fenerbahçe bombayı patlatıyor! Sol bek transferinde dev adım

Spor Haberleri