Galatasaray'da Wilfried bilmecesi! Gidecek mi kalacak mı?

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, bir yandan da transfere odaklanmış durumda. Sarı kırmızılıların süper yıldızı Wilfried Zaha'nın durumu merakla takip ediliyor. Talipleri de var. Gözler Okan Buruk'ta.

Yarın akşam Hatayspor ile karşılaşacak olan Galatasaray'da hedef 3 puanla ayrılıp Süper Kuopa finaline moralli çıkabilmek. Diğer yandan transfer çalışmaları da devam ediyor. Gidecek oyuncular rotayı belirleyecek gibi görünüyor. O isimler arasında Wilfried Zaha da bulunuyor. Fildişili oyuncunun durumu ile ilgili son kararı Okan Buruk verecek.

Galatasary'ın 7 milyon euro yıllık ücretle kadrosuna katıp 3 sezonluk sözleşme imzaladığı Wilfried Zaha, çıktığı 37 karşılaşmada 10 gol atıp 5 de asist yaparak 2 bin 11 dakika sahada kaldı ancak hem takıma kendini verememesi hem de zaman zaman yaptığı hatalarla gündemden düşmedi. Taraftara da henüz kendisini tam anlamıyla kabul ettiremeyen 31 yaşındaki kanat oyuncusu için İngiltere ve Arap ülkelerinden talipler var. Yönetim Okan Buruk'un raporu doğrultusunda hareket edecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri