Galatasaray'da transferler arka arkaya geliyor! Florya'ya inecek yıldızlar şov yapacak

Şampiyonlar Ligi ön elemesindeki rakibi haftaya belli olacak Galatasaray, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı kırmızılılar dün İstanbul'a getirdiği Angelino'nun ardından imzalara devam edecek. Florya'ya gelecek yıldızlarla sezona damga vurulacak.

Okan Buruk yönetiminde yeni sezona hazırlanan Galatasaray'da gözler transfere çevrildi. İstediği oyuncuların kampa katılması konusunda ricada bulunan ve istekli de olan Buruk, bir an önce oyun planını ortaya koyarak yeni senede de şampiyonluk için hazır olmak amacında. Diğer yandan ilk transferde de sona gelindi. Hatta dün de KAP'a açıklandı. Sol bek mevkisi için Angelino takviyesi yapıldı. Sırada ise dünya yıldızları var.

İlk takviye Angelino

Geride kalan sezonda Sam Adekugbe'yi kiralayan Galatasaray, deneyimli futbolcudan istediği verimi alamadı ve yola devam etmedi. Bonservisi alınmayan sol bek oyuncusunun yerine yıldız bir isim takviyesi yapılması yönünde karar alındı. Hoffenheim'de geçirdiği sezonun ardından RB Leipzig'e dönen İspanyol futbolcu, kulübünden kiralandı. Dün de İstanbul'a geldi.

İlk takviye Angelino

Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne gelen 26 yaşındaki futbolcuyu bir grup sarı-kırmızılı taraftar ile kulüp yetkilileri karşıladı. Burada basın mensuplarına kısa bir açıklamada bulunan İspanyol sol bek, "Galatasaray ile anlaştığım için oldukça mutluyum, sarı-kırmızılı taraftarların önünde oynamak için sabırsızlanıyorum." ifadelerini kullandı. Tezahüratlar eşliğinde kendisi için hazırlanan araca binen Angelino, daha sonra havalimanından ayrıldı.

Stoperde Sanchez

Galatasaray'ın ilk transferi sol beke gerçekleşti. Operasyon devam ediyor. Sıradaki hamle stopere geldi. Kolombiyalı yıldızı listesine alan Cimbom, menajeri ile de masaya oturdu. Yıldız oyuncunun temsilcisi de geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile görüşmelerin doğru olduğunu söyledi ancak Tottenham'ın teklifi kabul etmesi gerektiğini ifade ederek Londra temsilcisini adres gösterdi.

Paredes bekleniyor

Orta saha rotasyonunu genişletmek isteyen Galatasaray'ın listesindeki en güçlü isim Leandro Paredes'ti. PSG'de forma giyen ve Juventus'tan kiralık sözleşmesi sona erdikten sonra Fransız ekibine dönen Arjantinli için Cimbom devreye girdi. Başkent ekibiyle 6 milyon euro karşılığında da el sıkıştı. Ancak şu ana kadar yıldız isimden olumlu yanıt alınamadı. Bunun üzerine son teklif 2.5 milyon euro olarak revize edildi ve beklenmeye başlandı.

Icardi'de sona gelindi

Geçen sezonun kahramanı olarak attığı 22 golle ön plana çıkan Mauro Icardi'nin kariyerini İstanbul'da devam ettirmesi için temaslar devam ediyor. Arjantinli yıldızın menajeri ile görüşen Aslan, iyi de mesafe kat etti ve anlaşma noktasına geldi. PSG, Paredes'in ardından bir tangocu için daha sarı kırmızılılara onay verdi. Sırada ise golcü yıldızı ikna edebilme sürecinin tamamlanması var. Taraftar da güzel haberleri sabırsızlıkla bekliyor.

Alexis Sanchez sürprizi

Daha önce adı birçok kez Galatasaray ile anılan Alexis Sanchez bu sezon da listeye girdi. Marsilya'dan ayrılan Şilili futbolcu geride kalan sezonda elde ettiği istatistiğin ardından iştah kabartıyor. Yönetim de yıldız forvetin kanatlarda da görev alması nedeniyle birçok mevkiyi yedeklemesi ve Icardi'nin yokluğunda gol yükü üstlenecek bir potansiyele sahip olması nedeniyle elini taşın altına koydu. Ancak Sanchez'in Arabistan pazarından da teklif beklediği yönündeki iddialar Fransız basınında yer aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

LeBron James bırakıyor mu? İlk kez konuştu...

Spor Haberleri