Galatasaray'da transfer harekatı başlıyor! 7 isimle yollar ayrılacak, 1 futbolcu belli değil

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, transferde de hareketli bir döneme girdi. Sarı kırmızılılar sezon sonu 7 oyuncusunu gönderebilir.

Fenerbahçe ile girdiği şampiyonluk mücadelesini önde götüren Galatasaray, bu hafta sonunda Kasımpaşa ile karşılaşacak. Karşılaşmadan zaferle ayrılarak ezeli rakibinin, bir diğer büyük takım olan Trabzonspor deplasmanında puan kaybetmesini beklemeyi hedefleyen Cimbom'da amaç farkı daha da açmak ve yeni bir şampiyonluk için fitili ateşlemek. Diğer yandan transfer çalışmaları da sürüyor. Gündemde gelen oyuncular kadar giden isimler de var ve rotayı belirleyecek gibi gözüküyor. İşte detaylar...

Kiralıklar katkı sağlamadı

Galatasaray'ın sezon başından bu yana kiraladığı isimler hayal kırıklığı yaşattı. Sezon başında Angelino sol beke getirilmiş ve ocak ayında gönderilmişti. Ziyech ve Ndombele de seviyelerinin çok altında kaldı. Hatta onların da devre arasında farklı takımlara gidebileceği yönünde medyada haberler yer aldı ancak sarı kırmızılı formayı giymeye devam ediyorlar. Aurier sakatlıktan kurtulamazken Vinicius ise Icardi'nin yokluğunda 1. forvet olabilme özelliklerini pek sergileyemedi. Hiçbir oyuncu için satın alma teklifi yapılmayacak.

Yüklü bonservis bekleniyor

Sarı kırmızılılarda satışı beklenen oyuncuların ilk sırasında Victor Nelsson geliyor. Danimarkalı yıldız bir dönem her ne kadar geride kalsa da çıkışıyla adını yeniden hatırlattı. Devre arası 10 milyon euroya gidecekti fakat transferine izin verilmedi. 20 milyon euro seviyelerinde bonservis beklentisi mevcut. Uzun sakatlığı sonrası Okan Buruk ile de tartışıp kadro dışı kalan Sergio Oliveira da teklif alması halinde gönderilecek. Kendini bir türlü kanıtlayamayan ve bir parça olmayı adeta reddeden Zaha'nın da taliplerine göre hareket edilecek. Yıllık 7 milyon euroya yaklaşan maliyetiyle önemli bir maaş yüküne sahip Fildilili futbolcu milli takım kadrosuna da alınmadı. Tete için de gelecek teklifler değerlendirmeye alınacak. Ardından yolların ayrılması bekleniyor.Mertens ile görüşme yapılacak. Öneriyi kabul etmezse gönderilecek. Belçikalı yıldızın kariyerine İstanbul'da devam etme isteği bir hayli fazla.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri