Galatasaray'da tam 15 gole adını yazdıran yıldız isim gönderiliyor! Herkesi şoke etmişti...

Trendyol Süper Lig'in lideri bir yandan 3 kulvarda mücadele verirken diğer yandan transfer için de önemli adımlar atıyor. Sarı kırmızılılar gelecek sene adına şimdiden çalışmalara başlarken çok kritik bir veda gerçekleşebilir. Zira 15 gollük katkısı var.

Fenerbahçe ile girdiği şampiyonluk yarışında öne geçen, Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek finale yükselip yarı final için sahaya çıkacak olan Galatasaray, diğer yandan da 7 Nisan'da oynanacak Süper Kupa'da da ezeli rakibiyle bir kez daha kupa kazanmak içim karşılaşacak. Aslan, 3 kupayla tamamlamak istediği sezonun ardından gelecek sene için de çalışmalarına başladı. Transfer konusunda gelecek isimlerin yanı sıra gidecek futbolcular da büyük rol oynayacak. Elde edilecek gelir seyri değiştirecek gibi gözüküyor.

Aşı tutmadı

Geçen sene yakaladığı şampiyonluk sonrasında bu yıl kadrosuna kattığı yabancı yıldızların bir kısmından istediği verimi alamayan Galatasaray'da ocak ayı itibarıyla Angelino ayrılmıştı. Ndombele ve Ziyech ise bir süredir forma şansı bulamıyor. Faslı yıldızın sakatlığı nedeniyle tribünde geçirdiği anlar, taraftarın da tepkisini çekiyor. Bu isimlerle yollarını ayırmak isteyen Cimbom'da flaş bir ayrılık daha gerçekleşebilir.

Zaha sürprizi

Galatasaray'ın sezon başında Crystal Palace ile sözleşmesi bittikten sonra takıma dahil ettiği Wilfried Zaha da ayrılabilecek isimler arasında bulunuyor. Fildişili futbolcu, Teknik Direktör Okan Buruk'un "Zaha'dan beklentimiz yüksek. O da oynamak istiyor. Kendisini anlıyorum. İlk 11 başladığında daha iyi olacağını düşünüyor. Yarışacak, formayı almak için bundan daha iyisini yapacak. Daha iyisini yaptığı zaman da formayı alacak" şeklindeki açıklamasının ardından sosyal medyadan "Bu saygısızlık karşısında gülmekten kendimi alamıyorum. Ama Tanrı benim savaşımı verir, ben değil" ifadelerini kullanmıştı.

Teklifler dinlenecek

Bu sezon inişli çıkışlı bir dönemden geçse de adını birçok gole yazdırmayı başaran Wilfried Zaha, 10 kez rakip fileleri sarsıp 5 de asist yaptı. Afrikalı futbolcu için yaz aylarında gelecek tekliflere göre hareket edilecek. Özellikle Premier Lig ve Arap takımlarının ilgisinin yoğun olması bekleniyor. Eğer satış gerçekleşirse elde edilecek bonservis yine transferde kullanılacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri