Galatasaray'da Serge Aurier Beşiktaş maçında oynayacak mı? Derbi öncesi son durum...

Antalyaspor'u yenerek Süper Lig'de liderliğini sürdüren Galatasaray için sırada Beşiktaş derbisi var. Mücadele öncesi sakatlığı bulunan Serge Aurier konusu gündeme geldi. Peki, Galatasaray'da Serge Aurier Beşiktaş maçında oynayacak mı? İşte detaylar...

Bu sezon Avrupa haricindeki tüm hedeflerinde kararlı şekilde ilerleyen Galatasaray'da Süper Lig'in liderliğini ele almanın sevinci devam etmekle birlikte her karşılaşma final olarak görülüyor. Son olarak Antalyaspor'u 2-1 yenerek hanesine 3 puan yazdıran Aslan'da sıra Beşiktaş derbisine geldi. Dolmabahçe'den de 3 puanla ayrılarak yoluna devam etmek isteyen Aslan'da en önemli konulardan biri Serge Aurier. Fildişili oyuncu şu ana kadar hiç forma giyemedi ve bu kritik 90 dakikadaki durumu da merak konusu. Peki, Galatasaray'da Serge Aurier Beşiktaş maçında oynayacak mı? Derbi öncesi son durum haberimizde yer alıyor.

Okan Buruk'tan açıklama

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Tanguy Ndombele sonrasında Serge Aurier'in de antrenmanlara başlayacak olmasından dolayı sevindiğini ifade ederek açıklamalarda bulundu. Hedeflerinin Beşiktaş derbisi olduğunu söyleyerek; “Planlamamız Beşiktaş maçında olması yönünde. Bu hafta antrenmanlara çıkacak. Aurier’i Beşiktaş maçına yetiştirmeyi düşünüyoruz” dedi. Buruk, Ziyech’in de haftaya çalışmalara katılacağını söyledi.

Serge Aurier Beşiktaş maçında oynayacak mı?

Galatasaray'ın hafta sonunda oynayacağı Beşiktaş derbisi öncesinde her ne kadar antrenmanlara başlasa da Serge Aurier'in ilk 11'de başlaması düşük ihtimal olarak görülüyor. Büyük olasılıkla yedek kulübesinde mücadeleye başlaması bekleniyor. Son haftalardaki gibi tercihini Kaan Ayhan'dan yana kullanması gündemde.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Çorlu Tren Katliamı davası bir kez daha ertelendi

Spor Haberleri