Galatasaray'da şampiyonluk ateşi yeniden yandı! Transfer bombaları patlıyor

Yeni sezonda da hedefi şampiyonluk olan Galatasaray, transferde de taraftarını sevindirecek haberler verebilmek adına dört koldan çalışmalarını sürdürüyor. Birçok yıldızla görüşen yönetim arka arkaya bombaları patlatmak amacında.

Okan Buruk yönetiminde yeni sezona hazırlanan Galatasaray, dün akşam oynadığı hazırlık maçında Austria Wien ile 1-1 berabere kaldı. Cimbom'un tek sayısı Barış Alper Yılmaz'dan geldi. Aslan kamptaki son olarak Sturm Graz ile karşılaşacak. Mücadele 18 Temmuz'da oynanacak.

Okan Buruk'tan açıklama

Galatasaray'ın dün oynadığı hazırlık karşılaşması sonrasında konuşan Teknik Direktör Okan Buruk, zor antrenmanlar yaptıklarını ifade etti. Buruk; "Sezona hazırlanırken bir yandan da böyle iyi atmosferde maçlar oynuyoruz. Çift antrenmanlara ve yüklemeye devam ettik. Bugün de bu yüklemenin bir parçası oldu aslında. Oyuncularımız uzun süreler aldı. Az süre alan oyuncularımızı bugün uzun uzun kullandık. Şampiyonlar Ligi elemesindeki ilk maçımıza hazır olmaya çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

Mauro Icardi

Ondan başkası yalan!

Yaz transfer döneminin en çok konuşulan ismi Icardi. Avrupa ve dünyada da trendlere giren Arjantinli golcü için Şampiyonlar Ligi'ne verilecek kadro öncesinde imza planlanıyor. İlk karşılaşması oynanan Zalgris-Struga eşleşmesinin ardından kadrosunu teslim etmek zorunda olan yönetim, golcü futbolcu için temaslarını sıklaştırdı.

Cedric Bakambu

Yedeğe Bakambu

Transfer rotasını Okan Buruk'un raporuna göre yönlendiren Galatasaray'da Icardi'nin yedeği de belli oldu. Fransız golcü Bakambu için girişimler hız kazandı. Al-Nasr'da futbol oynamak istemeyen ve eşi Anna Bakambu'nun da Avrupa'ya dönmek için can attığı yıldız futbolcunun transferinde bonservis ödenmeyecek. Kendisine ise yıllık 1.5 milyon euro önerildi. İki taraf anlaşmaya yakın.

Leandro Paredes

Paredes bekleniyor

Mauro Icardi'yi ikna için uğraşan Galatasaray'da diğer yandan kankası Leandro Paredes konusu da büyük önem taşıyor. Kulübüyle anlaşılan Arjantinliden henüz olumlu yanıt alamayan Cimbom'da son teklif 2.5 milyon euro ve bonuslar olmuştu. Kariyerini İstanbul'da sürdürmesi konusundan yan sorunu olmadığını ifade eden 29 yaşındaki yıldızın Suudi Arabistan'dan gelmesi muhtemel teklifleri beklediği öğrenildi.

Morutan'a kanca

Burak Elmas döneminde FCSB'den 4.1 milyon euroya satın alınan Olimpiu Morutan'a talip çıktı. 10 numara ve sağ kanattaki rotasyonda önemli isimlere sahip Galatasaray'da Romen futbolcu için Suudi Arabsitan fırsatı geldi. 24 yaşındaki futbolcu için 5 milyın euro gözden çıkarıldı. Eğer teklif resmi boyuta ulaşır ve yönetime ulaşırsa Okan Buruk'un kararına göre yanıt verilecek.

Torreira için karar belli oldu

Yönetim bir taraftan transfer konusunda yıldızları Florya'ya getirmek adına çalışmalarını yürütürken diğer yandan da gelen tekliflere karşı oyuncuları için istediği bedelleri talip takımlara iletiyor. Son olarak Lucas Torreira'ya Lazio'nun ilgisi vardı. İtalyan ekibine 15 milyon euro nakit talep edildiği söylendi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Galatasaray'da bombalar patlıyor! Taraftar geri sayıma geçti, KAP bekleniyor

Spor Haberleri