Galatasaray'da ilk transfer gerçekleşiyor! İmza için görüşmeler başladı

Bu sezon şampiyonluk mücadelesi vermeyi sürdüren Galatasaray'da gözler transfere de çevrildi. Yeni senenin çalışmalarına başlayan Cimbom, yıldız isimle görüşmelere başladı.

Milyonlarca taraftarıyla 24'üncü kez şampiyonluk kutlamak isteyen Galatasaray'da transfer hareketliliği giderek artıyor. Listede birçok ismi bulunduran sarı kırmızılılar, ilk imzasını da attırmak amacında. Dünya yıldızının tapusu yaz aylarında büyük ölçüde alınacak. Görüşmeler başladı. En yakın zamanda sonuç alınması hedefleniyor.

Bu akşam Hatayspor ile evinde karşı karşıya gelecek Galatasaray'da tek hedef 3 puanla sahadan ayrılabilmek. Aslan, rakibini taraftarının da desteği ile yenerek Fenerbahçe'ye de maç fazlasıyla 5 puan fark atmak amacında. Ayrıca yaz transfer sezonu için de hummalı bir mesaisi söz konusu. Başkanvekili Erden Timur ve ekibi tüm yoğunluğunu yıldız oyunculara verdi.

Bu sezon başında geçen sene kiraladığı Mauro Icardi'nin bonservisini PSG'den almayı başaran Galatasaray bu kez de Hakim Ziyech için devrede. Herhangi bir ücret ödemeyecek olan Cimbom, Faslı yıldızın menajeri ile temasa geçti. Kendisinden beklenenleri karşılayamasa da her defasında kalitesini konuşturan deneyimli orta saha oyuncusunun takımda kalması yönünde temaslar devam ediyor. Ziyech de kariyerini Müslüman bir ülkede sürdürmek ve İstanbul'da kalmak için oldukça sıcak. İmza konusunda kısa süre içerisinde el sıkışılması ve sezon sonunda imz atılması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

OEDAŞ duyurdu: Ramazan Bayramı'nda elektrik kesintisi olacak mı?

Spor Haberleri