Galatasaray'da dünya devinden forvet transferi operasyonu! Mauro Icardi olmazsa hedef o

Geride kalan sezonu şampiyon tamamlayan Galatasaray'da yeni senenin transfer çalışmaları sürüyor. Sarı kırmızılılar listesindeki isimlerle temaslarını sıklaştırırken gündemin ilk maddesi ise Mauro Icardi. Olumsuz gelişme yaşanırsa alternatifi de hzaır.

Yeni sezonda unvanını korumanın yanı sıra Türkiye Kupası ve Avrupa'da başarılı olmak isteyen Galatasaray'da gözler transfere çevrildi. Okan Buruk'un raporu doğrultusunda hareket eden sarı kırmızılılar birçok isimle temasını sürdürüyor. Listenin ilk sırasında ise gol kralı Mauro Icardi yer alıyor. Kendisi ile anlaşma konusunda Suudi Arabistan piyasasındaki ilginin yanı sıra Milan'ın teklifte bulunması konusunda sıkıntı yaşayan Aslan'da tangocunun alternatifi de belirlendi.

O fotoğraf herkesi yıktı

Geride kalan sezonda gösterdiği performansla tribünlerin sevgilisi olan ve Aşkın Olayım şarkısıyla adeta patlama yapan Mauro Icardi ile temaslarını sürdüren Galatasaray'da flaş bir gelişme yaşanmıştı. Arjantinli yıldızın eşi ve menajeri Wanda Nara, Milano'da çekilen bir fotoğrafını paylaşarak kum saati emojisi eklemişti. Bu da AC Milan ile transfer için anlaşacağı şeklinde yorumlandı.

Yeni adresi belli oldu

Her ne kadar ilk etapta sıcak bakmasa da Mauro Icardi'nin yeni adresinin Suudi Arabistan olacağı öne sürüldü. Teklif edilen yıllık ücret karşılığında Milan gibi bir dünya devini dahi reddeden yıldız futbolcunun kariyerini Asya'da sürdürme kararı aldığı ifade edildi. Bu durum yeni bir transfer kararını da beraberinde getirdi.

Alternatifi bulundu

Galatasaray eğer Mauro Icardi'yi ikna edemezse yerine getireceği ismi buldu. Daha önce Torino'da oynadığı dönemde de sarı kırmızılı ekibin listesine giren Belotti için girişim yapılacak. Jose Mourinho ile sorunlar yaşadığı için ayrılık fikrine sıcak bakan İtalyan golcü için Icardi'nin transferinin tamamen rafa kaldırılması veya olumlu sonuçlanacağı an bekleniyor.

Dosya yeniden açıldı

Torino'da oynadığı dönemde serbest statüden alınması için yoğun uğraş verilen Andrea Belotti için bu kez bonservis ödenmesi gerekiyor. Roma'nın 10 milyon euroya yakın bir talepte bulunduğu golcü yıldızı takıma kazandırmak isteyen Aslan, satın alma opsiyonlu kiralama formülünü de masaya yatıracak. Geçen sezon ligde 31 maça çıkan Belotti sadece 2 asist yapabildi. Avrupa Ligi'nde 3, İtalya Kupası'nda da 4 gol attı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Galatasaray transfer haberi: Mauro Icardi çılgınlığı devam ediyor!
Rams Global kimin şirketi, ne iş yapıyor? Rams Global sahibi Ramazan Bülbül kim, kaç yaşında?

Spor Haberleri