Galatasaray'da bir ayrılık daha! Yıldız isim İtalya yolcusu

Trendyol Süper Lig'in dev kulübü Galatasaray bir transferi daha tamamlıyor. Angelino kısa süre içerisinde Roma'ya uçarak başkent temsilcisi AS Roma ile sözleşme imzalayacak.

Sacha Boey'i Türk futbol tarihinin en yüksek bonservis bedeli ile Bayern Münih'e gönderen Galatasaray'da bir transfer daha tamamlanmak üzere. Sezon başında RB Leipzig'den kiralanan ancak performansıyla hayal kırıklığı yaratan Angelino, bir süredir görüştüğü AS Roma ile anlaşma sağladı. İspanyol sol bek yeni takımı ile sözleşme imzalamak üzere İtalya'ya gidecek.

Beklentileri karşılayamadı

Sezonun ilk transferi olarak Alman ekibinden kiralanan Angelino, büyük beklentilerle İstanbul'a getirilmiş ve ardından yurt dışı kampına katılmıştı. Ancak performansıyla hayal kırıklığı yarattı. Son dönemde de formasından uzak kaldı ve kulübüyle yapılan görüşmelerde başka takıma gitmesi konusunda anlaşma sağlandı. İtalya, İspanya ve Almanya'dan talipleri olan deneyimli sol bek Roma ile el sıkıştı.

Uçuşu yarın

İtalya'nın başkent temsilcisinin de sezon sonuna kadar kiralama konusunda RB Leipzig ile imzaları attığı Angelino yarın sabaj saatlerinde Roma'ya uçacak. Ardından sağlık kontrolünden geçip basın karşısına çıkacak. İlk idmanına da yine yarın katılması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri