Galatasaray'da Angelino ayrılıyor! Alternatifleri belli oldu

Trendyol Süper Lig'de devre arasına çok az bir süre kala transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da Angelino ile yolların ayrılması da gündemde. Cimbom, İspanyol sol bekin alternatiflerini belirledi.

Yeni sezonun ilk transferi olarak Galatasaray'a imza atan ve geçen seneki hücum performansıyla herkesi heyecanlandıran Angelino, Galatasaray'da forma giydiği karşılaşmalarda beklenenin çok uzağında bir görüntü çizdi. İspanyol sol bek kendisine verilen şansları iyi değerlendiremezken yol ayrımı da gündemin ilk maddesi olarak belirlendi. Diğer yandan Okan Buruk ve ekibi de yerine gelecek isimler konusunda çalışmalarını sürdürüyor.

RB Leipzig ile görüşülecek

Galatasaray'da yönetim, çıktığı 19 karşılaşmada 1 gol ve 1 asistlik performans sağlayan Angelino için Alman ekibi RB Leipzig ile görüşme kararı aldı. Oyuncunun şarta bağlı bulunan satın alma opsiyonunun ortadan kaldırılması için toplantılar yapılacak. Anlaşma sağlamayı uman Aslan'da eğer istenen sonuç alınırsa dört isim şimdiden listede bulunuyor.

Sol bekler belli oldu

Angelino'nun kontratından çıkmak ve bu sorumluluğu üzerinden atmak isteyen Galatasaray'da teknik heyet yeni isimleri yönetime sundu. Buna göre Brest forması giyen Bradley Locko, İspanyol futbolcunun Manchester City'de oynayan vatandaşı Sergio Gomez, Santoslu Jonatan ve Roma'nın dinamosu Leonardo Spinazzola gündemde. Erden Timur'un bizzat yürüttüğü operasyondan olumlu sonuçlar alınarak ikinci devreye başlamanın planları yapılıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri