Galatasaray'da Abdülkerim Bardakcı kararı! O isim de 'haksızlık' dedi...

Galatasaray'da her geçen gün yükselen performansıyla adının Avrupa'nın önemli takımları ile anılmasını sağlayan Abdülkerim Bardakcı hakkında flaş bir karar alındı.

Konyaspor'dan transfer olduğu 2022 yazından itibaren istikrarlı futbolu ve gün geçtikçe yükselen performansıyla ön plana çıkmayı başaran Abdülkerim Bardakcı, eski takımına karşı attığı 2 golle de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Deneyimli stoperin Avrupa mücadelelerindeki formu da yine takdirle karşılanmış ve takımın en iyileri arasında gösterilmişti.

Bu sezon çıktığı 28 karşılaşmada 4 kez ağları havalandıran ve 2 bin 367 dakika sahada kalan milli stoper ile ilgili olarak yeni bir karar alındı.

Geçen seneki şampiyonluğun en önemli paylarından birine sahip olan Abdülkerim Bardakcı ay yıldızlı formanın da vazgeçilmezleri arasına girmeyi başarmıştı. Ayrıca Avrupa'daki birçok takım da kendisini izlemek üzere harekete geçti. Yönetim de aynı doğrultuda oyuncusunun daha iyi şartlar altında oynayabilmesini sağlamak için kolları sıvadı.

Kontratında bu yıl 20 milyon civarında maaş kazanacağı yazan ve bir yılı opsiyonlu olmak üzere 2 sene daha anlaşması bulunan 29 yaşındaki futbolcudan zam talebi gelmemesine rağmen Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur ücretini arttırılması yönünde adım attı. Timur'un, "Abdülkerim'in böyle bir talebi yok ama bu rakamlara oynaması haksızlık olur" dediği öğrenildi

İlerleyen günlerde yıldız oyuncuyla yeni sözleşme imzalanması ve KAP'a bildirilmesi bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri