Galatasaray'a transferde piyango gibi koz! Yıldız oyuncuyu kadrosuna katacak

Spor Toto Süper Lig'i 2022 yılında lider bitiren ve 2023'e de MKE Ankaragücü galibiyetiyle merhaba diyen Galatasaray'da transfer çalışmaları sürüyor. Sarı kırmızılılar birçok isimle görüşmelerine devam ederken piyango gibi bir fırsatı da önünde buldu. Buna göre yıldız futbolcunun transferi konusunda çok fazla zorluk çıkmayabilir ve imzalar atılabilir. Son dakika Galatasaray haberleri...

Son dakika Galatasaray haberleri... Bu sezonki performansıyla ilk etapta eleştirilerin hedefi olsa da sonrasında yükselişe geçen Galatasaray, geride bıraktığımız yılı liderlikle tamamlamıştı. Sarı kırmıızlılar dün akşam yendiği MKE Ankaragücü'nden de 3 puan alarak zirvede şampiyonluk için bir adım daha attı. 12 Ocak'ta başlayacak transfer dönemine de hazırlanan Aslan'ın önüne büyük bir fırsat geldi.


Sezon başında kiralandı

Juan Mata, Mauro Icardi, Dries Mertens gibi dünya yıldızları ile kadrosunu güçlendirdiği sezonda kiralık isimler de getiren Galatasaray'ın kanat rotasyonları için tercihi Rashica olmuştu. Kosovalı oyuncu İngiltere Championship ekiplerinden Norwich'ten bir sezonluğuna kiralanmış ve kendisine 1.5 milyon eurı garangti ücret ödeneceği duyurulmuştu.



Norwich'e dönmeyebilir

Bu sezon forma şansı bulduğu maçlarda kendisini göstermeyi başaran Milot Rashica, 622 dakika sahada kalıp 3 asist yaptı. 26 yaşındaki futbolcunun bu performansı herkesi sevindirdi. Ayrıca gelecek için de umutlandırdı. Norwich'in 11. sırada bulunması ve Premier Lig'e dönme ihtimalinin düşüklüğü Galatasaray ile yola devam etmesinin de önünü açtı. Yönetimin ocak ayı veya sezon bitiminde İngiliz ekibinin kapısını çalması ve pazarlıklarda bulunması bekleniyor. İstenen seviyede bir anlaşma gerçekleşirse imzalar atılacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

1,58 milyar dolarlık tarihin üçüncü büyük piyango ikramiyesi sahibini buldu

Spor Haberleri