Galatasaray'a piyango! Yıldız isim için Avrupa devi geliyor

Dünya Kupası'nda verilen arayı hazırlık maçları ile değelrendiren Galatasaray' da transfer de devam ediyor. Sarı kırmızılıların bir yıldızı için Avrupa devi harekete geçti ve resmi teklifle gelmeye hazırlanıyor.

Sarı-Kırmızılılar kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarına devam ederken bir yandan da iç transferde doğru adımlar atmayı hedefliyor. Sözleşmesi bitecek isimler için harekete geçen Aslan'da gözler teklif gelebilecek yıldızlara da çevrildi. Avrupa devinin de, Galatasaray'ın yıldızına geleceği öğrenildi. İşte detaylar...

Dünya Kupası nedeniyle verilen arada hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Galatasaray , bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor.


Bu kez Fransızlar değil...

Galatasaray'a Kerem piyangosu... Sarı-Kırmızılı kulübün 3. Lig temsilcisi Erzincan'dan kadrosuna kattığı genç yetenek, kısa sürede büyük aşama kaydetti.

Özellikle bu sezona büyük umutlarla başlayan, ancak beklentilerin altında kalan 24 yaşındaki futbolcu, tam formasını kaptırmak üzereyken tekrar müthiş bir sıçrama yaptı. Dünya Kupası arasından öncesi son maçında Başakşehir filelerine 3 gol gönderen ve Türk Milli Takımı'nın da banko ismi olan Kerem, yeniden Avrupa devlerinin ilgisini üzerine çekmeyi başardı.

Bu kez Fransızlar değil, İtalyan kulüpleri Kerem Aktürkoğlu'nun peşinde.


Resmi teklifle geliyorlar

Çizme basınına göre özellikle Napoli, genç yeteneğin transferi konusunda kararlı. İtalyan kulübünün sezon başından beri Kerem'i takip ettiği, birçok maçını canlı olarak izlettiği ortaya çıktı.

Şu ana kadar Galatasaray'a veya Milli futbolcunun menacerine ulaşmış bir teklif olmadığı öğrenilse de İtalyan gazetecilere göre çok yakında somut gelişmeler yaşanabilir. Napoli cephesinin, ocak ayında Kerem'i renklerine bağlamak amacıyla Galatasaray'ın kapısını resmi teklifle çalacağı iddia ediliyor.


15 milyon Euro'dan açacaklar

Napoli'nin önümüzdeki günlerde İstanbul'a temsilci göndererek hem oyuncunun nabzını yoklayacağı hem de Galatasaraylı yetkililerle masaya oturacağı, gelen haberler arasında. Galatasaray Yönetimi ise diğer taraftan Kerem'le yeni sözleşme görüşmelerini sürdürüyor.

Başarılı futbolcunun 10 milyon Lira olan maaşının, 18 milyon Lira seviyesine çekilmesi için bir çalışma söz konusu. Şu sıralarda Kerem'i elden çıkarmak istemeyen Sarı-Kırmızılı yönetimin, yıldız futbolcu için kapıyı 15 milyon Euro'dan açacağı ifade ediliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

1,58 milyar dolarlık tarihin üçüncü büyük piyango ikramiyesi sahibini buldu

Spor Haberleri