Galatasaray UEFA Avrupa Ligi kura çekimi canlı takip et! Galatasaray muhtemel rakipleri

Ülkemizi UEFA Avrupa Ligi'nde temsil edecek olan Galatasaray'ın rakibi bugün belirlenecek. Sarı kırmızılıların muhtemel rakipleri ve canlı kura çekimi takibi haberimizde yer almaktadır.

Şampiyonlar Ligi ile başladığı sezonda Manchester United, Kopenhag ve Bayern Münih'in bulunduğu gruptan 3'üncü olarak UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam edecek olan Galatasaray, yeni rakibini bekliyor. Danimarka'da aldığı yenilgi sonrasında bir alt kupaya bilet alan Cimbom'da tek hedef mutlu sona ulaşabilmek. Bugün son 32 turundaki takımların yer aldığı eşleşmeler belirlenecek. Peki, Galatasaray'ın muhtemel rakipleri kim? Galatasaray UEFA Avrupa Ligi kura çekimi canlı takip etmek için haberimizi okuyabilirsiniz.

Galatasaray UEFA Avrupa Ligi kura çekimi saat kaçta ve hangi kanalda?

Temsilcimizin UEFA Avrupa Ligi'nde karşılaşacağı son 32 turundaki rakibinin belirleneceği kura çekimi Türkiye saati ile 15.00'te başlayacak. Kura çekimi TV 8,5 ve UEFA.com'dan canlı yayınlanacak.

Galatasaray'ın muhtemel rakipleri kim?

Şampiyonlar Ligi grubundan 3'üncü olarak UEFA Avrupa Ligi'ne katılma bileti alan Galatasaray'ın muhtemel rakipleri arasında Freiburg (Almanya), Olimpik Marsilya, Rennes, Toulouse (Fransa), Karabağ (Azerbaycan), Roma (İtalya), Sparta Prag (Çekya) ve Sporting Lizbon (Portekiz) var.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri