Galatasaray transfer haberi: Mauro Icardi çılgınlığı devam ediyor!

Son dakika Galatasaray transfer haberi: Yeni sezon hazırlıkları kapsamında bu akşam Hull City ile karşılaşacak olan Galatasaray'da transfer çalışmaları da sürüyor. Sarı kırmızılı ekibin listesindeki ilk isim ise Mauro Icardi. İşte transferdeki detaylar...

Geçen sezonu şampiyon tamamlayan Galatasaray'da yeni dönem hazırlıkları sürüyor. Hedefini 24'üncü şampiyonluğun yanı sıra Türkiye Kupası'nda mutlu sona ulaşmak ve Avrupa'da da başarılı olmak üzerine kuran Cimbom, kadrosunu güçlendirmek adına çalışmalarını sürdürüyor. Gündem de bir hayli yoğun. Gidecekler, kalacaklar, transferi gerçekleştirilecekler derken çok sayıda konu yönetim ve teknik heyetin ajandasında bulunuyor. Ancak bir isim var ki herkesin önünde: Mauro Icardi. Arjantinli süper yıldızın kalması konusunda imkanları seferber eden Aslan'daki son gelişmeler haberimizde yer almaktadır.

Sağlık kontrolleri başladı

Yeni sezonun hazırlıklarına başlayan Galatasaray'da futbolcular sağlık kontrollerinden geçiyor. Muslera, Kerem, Torreira, Barış Alper, Yunus, Dubois, Berkan, Kaan Ayhan, Midtsjö, Kazımcan, Yusuf Demir, Emin, Taylan, Emre Kılınç, Ross ve Morutan’a göz, ortopedi, genel cerrahi, nöroloji, kardiyoloji, kulak burun boğaz, dahiliye muayenelerinin yanı sıra, radyoloji, eko-efor, solunum fonksiyon testi ve kan tetkikleri yapıldı.

Galatasaray sezonu açıyor

Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağı elemeler sebebiyle sezonu erken açan Galatasaray bu akşam ilk maçına çıkıyor. Sarı kırmızılıların rakibi Acun Ilıcalı'nın başkanlığını yaptığı Hull City olacak. Kocaeli Stadı'nda oynanacak ve saat 19.45'te başlayacak karşılaşmayı TV8 ekranlarından seyredebilirsiniz.

Hazırlık maçlarının tarihi belli oldu

Yurt içinde oynayacağı Hull City maçının ardından 8 Temmuz 2023 Cumartesi tarihinde saat 14.30'da Türk Hava Yolları’na ait özel uçakla Avusturya'nın Graz kentine gidecek olan Galatasaray, burada 3 maç oynayacak. Yurt dışı kampının gerçekleşeceği Bad Waltersdorf kasabasında 2 önemli rakip Cimbom'u bekliyor. İşte oynanacak müsabakalar, tarihleri ve saatleri...

Galatasaray - Kisvárda FC
Tarih: 10.07.2023
Maç Saati: 19.30 (CET)
Stadyum: Merkür Arena - Graz

FK Austria Wien - Galatasaray
Tarih: 14.07.2023
Maç Saati: 19.30 (CET)
Stadyum: Generali Arena - Viyana

SK Sturm Graz - Galatasaray
Tarih: 18.07.2023
Maç Saati: 19.00 (CET)
Stadyum: Merkür Arena - Graz

Not: Avusturya, Türkiye'den 1 saat geridedir.

Liste başı Mauro Icardi

Galatasaray'ın yeni sezon planlamasında ilk sıraya koyduğu forvet transferi için tüm imkanlar seferber edildi. Geçen sezonu attığı 22 golle tamamlayan Mauro Icardi'nin yeniden sarı kırmızılı forma ile oynamasını isteyen yönetim, girişimlerini sürdürüyor. Hem kulübü Paris Saint Germain hem dek kendisiyle görüşmeler sürüyor. Kulüp tarihinin en yüksek maaşının teklif edildiği 30 yaşındaki golcü, yaklaşık 10 milyon euro üzerinden 3 yıllık kontrat talep etmişti. Aslan ise sponsor desteği ile 8 milyon euroya kadar çıkabildi ve beklemeye başladı.

Alternatifi yok!

Transferde Mauro Icardi'yi liste başı yapan Galatasaray'da farklı planlar var ancak tüm hesaplamalar golcü futbolcunun takımda kalacağı yönünde. Taraftar da şu anda farklı bir ismi görmektense Icardi'nin forma giymesini istiyor. Tribünlerle bütünleşerek performansını üst seviyeye çeken ve dünya futboluna adını yeniden duyuran deneyimli santrfor kariyerini İstanbul'da sürdürmeye de oldukça sıcak.

Araplar kafa karıştırıyor

Transfer piyasasında ofansif bir girişle birçok yıldızı katan Arap takımları Mauro Icardi'nin de peşinde. Golcülüğü ile daha önce 2 kez krallık da yaşayan milli oyuncuya bol sıfırlı kontratlar teklif ediliyor. Menajeri ve eşi Wanda Nara'nın Suudi Arabistan'da yaşama konusunda pek istekli olmaması transferin önüne set çekerken yapılan önerilerin yüksekliği karar değiştirtebilir.

4 takım daha devrede

Daha önce Barcelona alt yapısı da dahil olmak üzere İspanya'da forma giyen ve sonrasında Sampdoria ile İtalya macerasına başlayan Mauro Icardi'ye iki ülkeden de teklif var. Daha önce oynadığı Inter'in ezeli rakipleri Milan ve Roma transferde devreye girerken La Liga'dan ise vatandaşı Diego Simeone'nin yönettiği Atletico Madrid ile son UEFA Avrupa Ligi şampiyonu Sevilla Icardi'yi istiyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

CANLI İZLE TV8 Galatasaray Hull City maçı saat kaçta ve hangi kanalda?
Icardi Galatasaray'daki kariyerine devam edecek mi? Şoke eden transfer gelişmesi
Mauro Icardi Galatasaray'a transfer olacak mı? Son dakika haberi

Spor Haberleri