Galatasaray Süper Kupa töreni ne zaman yapılacak? Plan belli oldu! İşte program...

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluğa çok yakın olan Galatasaray'da kazanılan Süper Kupa'ya dair kutlamaların ve törenin ne zaman yapılacağı merak konusu haline geldi. Peki, Galatasaray Süper Kupa töreni ne zaman yapılacak? Plan belli oldu! İşte program...

Son lig şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası'nı müzesine götüren Fenerbahçe'nin karşılaşması planlanan Süper Kupa finali önce ocak ayına ertelenmiş, Suudi Arabistan'da çıkan kriz nedeniyle de ikinci kez farklı bir yerde oynanacağı açıklanmıştı. 7 Nisan tarihinde oynanan karşılaşmanın ilk dakikasında Icardi'nin golü ile 1-0 öne geçen sarı kırmızılılara karşı sarı lacivertlilerin U19 takımı, yönetimin talimatı ile sahadan çekilmişti. Bunun üzerine Cimbom kupayı bir kez daha müzesine götürmüştü.

Antrenman maçı yaptılar

Mücadelenin yarıda kalmasının ardından bilet alan taraftarları üzmemek ve onları bir nebze de olsa sevdiği oyuncuları görme fırsatı tanınan ortamda yalnız bırakmak istemeyen Galatasaray'da futbolcular kendi aralarında maç yaparak bir süre yeşil sahada kaldı. Ardınan da soyunma odasına gidildi. Ancak en çok merak edilen konulardan biri ise Süper Kupa töreninin ve kutlamalarının yapılıp yapılmayacağıydı.

Icardi 1'inci dakikada attı

Karşılaşmanın ilk dakikasında defanstan çıkan Abdülkerim Bardakcı'nın Barış Alper Yılmaz'a attığı uzun top genç futbolcunun pası sonrası Icari ile buluştu. Arjantinli futbolcunun düzgün vuruşu da skoru 1-0'a getirdi. 55'inci saniyede gelen golle birlikte Cimbom öne geçti ve Fenerbahçe takımını sahadan çekti.

Tişörtler basıldı, poşular satışa çıktı

Galatasaray'ın Fenerbahçe karşısında elde ettiği zaferin ardından tişörtler de basılarak taraftara sunuldu. 'Seninle 1 dakika' temalı futbolcular ve Icardi temalı ürünler ilk andan itibaren büyük ilgi gördü. Ayrıca maçın ardından sevinçte kullanılan sarı kırmızılı renkteki poşular da GS Sotre'daki yerini aldı.

Süper Kupa kutlaması ne zaman olacak?

Süper Lig'in ardından Süper Kupa'yı da müzesine götüren Galatasaray'da elde edilen son zaferin kutlamasının ne zaman yapılacağı da merak konusu haline geldi. Aslan'ın ilk iç saha maçı 21 Nisan'da gözüküyor. Pendik karşısına çıkacak ve 3 puanı hanesine yazdırması halinde çok önemli bir engeli daha aşacak olan sarı kırmızılıların bu mücadele öncesi kupasına kavuşması ve taraftarıyla kutlama yapması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Emtia piyasasında ilk çeyrekte belirsizlik hakim oldu
Bakan Uraloğlu tarih vererek açıkladı: Diyarbakır ve Tatvan’a iki yeni ‘turistik’ tren seferi başlıyor

Spor Haberleri