Galatasaray Sparta Prag maçı şifresiz mi? Hangi kanallar yayınlayacak?

Ülkemizi Avrupa'da temsil eden Galatasaray, Avrupa Ligi son 32 turundaki ilk maçına bu akşam çıkıyor. Sparta Prag ile karşılaşacak Cimbom'da hedef galibiyet. Peki, Galatasaray Sparta Prag maçı şifresiz mi? Hangi kanallar yayınlayacak? İşte detaylar...

Süper Lig'de liderliğe oturan Galatasaray'da sezonu şampiyon olarak bitirmenin hesaplarını yapılırken coşku giderek artıyor. Diğer yandan Avrupa hedefini de tutturmak isteyen Cimbom bu sezon oldukça iddialı. Şampiyonlar Ligi sonrasında Avrupa Ligi'nden yoluna devam eden sarı kırmızılılar, son 32 turundaki ilk maçına bu akşam çıkacak. Rams Park'ta 50 binden fazla taraftarın vereceği destekle birlikte Okan Buruk ve öğrencilerinin sahadan galibiyetle ayrılması bekleniyor. Diğer yandan televizyon başında veya mobil cihazlardan mücadeleyi seyretmeyi isteyenler de internetten araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, Galatasaray Sparta Prag maçı şifresiz mi? Hangi kanallar yayınlayacak? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Galatasaray Sparta Prag maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda oynanacak olan Galatasaray Sparta Prag maçı bu akşam saat 20.45'te başlayacak. Kritik randevu EXXEN'den canlı yayınlanacak.

Galatasaray Sparta Prag maçı muhtemel 11'leri

Galatasaray: Muslera, Kaan, Davinson Sanchez, Nelsson, Berkan, Torreira, Kerem Demirbay, Barış Alper, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Icardi.

Sparta Prag: Vindahl, Vitik, Panak, Krejci, Preciado, Laçi, Kairinen, Zeleny, Birmancevic, Karabec, Kuchta

İspanyol hakem yönetecek

Galatasaray'ın bu sezon evinde sadece 1 kez yenildiği ve Bayern karşısında mağlup olduğu istatistiklerde galibiyet hanesine bir yenisinin daha eklenmek istendiği Sparta Prag maçında İspanyol hakem Alejandro Hernandez düdük çalacak. Hernandez'in yardımcılıklarını Jose Naranjo ve Diego Sanchez Rojo üstlenecek.

Galatasaray Sparta Prag maçı şifresiz mi?

Okan Buruk ve öğrencilerinin yeni bir zafere imza atmak istediği Sparta Prag karşılaşması bu akşam EXXEN'den yayınlanacak. Sarı kırmızılı taraftarlar ve futbol severlerin yakından takip edecekleri 90 dakikanın Türkiye'de şifresiz yayını bulunmamaktadır.

Galatasaray Sparta Prag maçını şifresiz yayınlayan kanallar listesi

Avrupa kupalarında Türkiye'ye daha önce önemli başarılar getirmiş Galatasaray'ın son 32 turunda oynayacağı Sparta Prag maçı Azerbaycan'ın spor kanalı CBC Sports tarafından şifresiz yayınlanacak. Kanalı internetten veya uydu alıcınızla TV'den izleyebilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Feci kaza! Fabrika işçilerinin taşındığı servis ile TIR çarpıştı: Yaralılar var

Spor Haberleri