Galatasaray orta saha transferinde bombayı patlatıyor! Asya kıtasından flaş isim için teklif yapıldı

Son dakika Galatasaray haberi: Yeni sezonun transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da birçok isim listede bulunuyor. Sarı krımızılılar 3 kulvarda mücadele edeceği kadrosunu en iyi şekilde şekillendirmey çalışıyor. Ancak gündemde bomba bir isim var.

Okan Buruk yönetiminde yeni sezonun ilk hazırlık maçına yarın Hull City karşısında çıkacak olan Galatasaray'da diğer yandan transfer çalışmaları da devam ediyor. Aslan listesinde bulunan isimlerle temaslarını sıklaştırırken özellikle Şampiyonlar Ligi'ne katılım konusunda elden gelenin en iyisi yapılmak ve yıldız isimlerin kadroya katılması konusunda başarılı olunmak isteniyor. Bu nedenle çok sayıda oyuncuyla da temaslar devam ediyor. Ancak içlerinde biri var ki Süper Lig'i sallayacak cinsten.

Okan Buruk onu istedi

Galatasaray'ın yeni sezonda orta saha rotasyonu belli oluyor. İlk adım ise Leandro Paredes ile atılacak. PSG'den ayrılması konusunda görüşmelerin sürdüğü Arjantin Milli Takımı oyuncusu için sarı kırmızılıların kasasından çıkarılacak bonservis de ortaya çıktı. Yönetim, maaşını 2.5 milyon euro olarak belirlediği yıldız futbolcu için kulübüne de 3.9 milyon euro verilecek. Transferin son aşamaya geldiği yönündeki iddialar basında giderek artıyor.

Icardi'de işler güçleşiyor

Geride kalan sezonda Galatasaray forması ile 22 gol atarak adını yeniden transfer listesinin en üst sıralarına yazdıran Mauro Icardi için Avrupa'nın dev takımları sıraya girdi. Roma, Sevilla, Atletico Madrid ve Milan gibi önemli ekipler tangocunun takıma kazandırılması konusunda görüşmelerde bulunuyor. Diğer yandan Araplar da oldukça yüklü maaş teklifi ile 30 yaşındaki futbolcunun aklını çelmeye çalışıyor. Ancak şu ana kadar Icardi geleceği konusunda karar vermese de sarı kırmızılıların işi bol sıfırlı kontratlar karşısında güçleşiyor.

Kararı bekleniyor

Galatasaray'ın transfer listesindeki 1 numaralı isim olan Mauro Icardi için kendisinin yanında PSG ile de temaslar hızlandırıldı. Leandro Paredes'in yanı sıra vatandaşı ve takım arkadaşı olan yıldız futbolcunun takıma kazandırılması hakkında tüm imkanlar seferber edildi. Ayrıca sponsorluk konusunda da adımlar atılarak maddi açıdan rahatlanmak isteniyor. Golcü futbolcunun 10 milyon euro üzerinden 3 yıllık kontrat istediği mne sürüldü.

Luka Jovic iddiası!

Mauro Icardi'nin transferinde olumsuz bir durum yaşaması halinde Galatasaray'ın B planı da hazır. Real Madrid'in 63 milyon euro vererek transfer ettiği ancak sonrasında Fiorentina'ya gönderdiği Luka Jovic için Aslan'ın devrede olduğu öne sürüldü. Ayrıca menajeri ile de İstanbul'da görüşme gerçekleştirildiği dile getiriliyor. Yıllık 2.5 milyon euro kazanacağı dile getirilen Sırp futbolcu için girişimlerin Icardi'nin durumuna göre şekilleneceği ifade edildi.

Talisca bombası!

Daha önce Beşiktaş'ta oynadığı dönemde adından söz ettiren ve ardından Çin'e gidip başarılı olup Suudi Arabistan'da fırtınalar estiren Anderson Talisca için Galatasray devreye girdi. 10 numara pozisyonunda şutör ve fantastik bir oyun stili olan Brezilyalı için SporunDibi'nin haberine göre transfer görüşmeleri başladı. Şampiyonlar Ligi'ne katılabilmek adına iyi takviyeler yapmak isteyen yönetim, sambacının takıma gelmesi adına tüm imkanları seferber etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Beşiktaş uçuşa geçiyor! İşte şampiyonluğun 3 hamlesi...

Spor Haberleri