Galatasaray mutlu sona yakın! Christian Eriksen ile anlaşma tamam...

Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan Galatasaray, gelecek sezonun transfer çalışmalarını dört koldan sürdürüyor. Sarı kırmızılıların listesindeki en önemli isim ise Christian Eriksen. Danimarkalı yıldız parçalı formaya her an daha da yaklaşıyor.

Milyonlarca taraftarına bu yıl da şampiyonluk sevinci yaşatmak isteyen Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ediyor. İlk olarak iç hamleleri tamamlamak isteyen Cimbom, mevcut oyuncularını kadroda tutabilmek adına her şeyi yaparken fedakarlıktan da kaçınmadı. Yönetim kısa süre içerisinde birkaç futbolcuyla yeni bir sözleşme imzalandığını duyurarak işi resmiyete kavuşturacak. Ayrıca takıma kazandırılacak yıldızlar konusunda da hummalı bir mesai söz konusu. Liste başı ise Christian Eriksen.

Adres yine Premier Lig

Son 2 sezondur yaptığı transferlerle yıldızlar geçidine sahne olan Florya'ya yeni futbolcular getirmeye çalışan Galatasaray'da adres bir kez daha Premier Lig olacak. Aurier ve Vinicius'u kiralayan Aslan'ın tercihi bu kez Manchester United'dan Christian Eriksen. Danimarkalı orta saha oyuncusunun İstanbul'a getirilmesi için hiçbir şeyden kaçınılmayacak.

Her formül masada

Özellikle orta sahada yaşanacak sirkülasyonda Christian Eriksen ile anlaşmak isteyen Galatasaray, Ada ekibiyle masaya oturacak. Masada ise hem bonservisli alım hem de kiralama formülleri bulunacak. Bu sezon 21 maça çıkan Eriksen 1 gol ve 2 asistlik katkı sağladı. Kontratı ise 2025'te sona erecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri