Galatasaray liderlik için sahada

Trendyol Süper Lig'in 13'üncü haftasında Galatasaray evinde Alanyaspor'u ağırlıyor. Sarı kırmızılıla Rams Park'ta rakibini yenerek maç fazlasıyla liderliğe oturmak amacında.

Süper Lig'deki son maçından mağlubiyetle ayrılan Galatasaray, 13'üncü haftada Alanyaspor'u ağırlıyor. Sarı kırmızılılar küme düşme hattında bulunan rakibini yenerek yoluna devam etmek ve maç fazlasıyla liderliğe oturarak rakibi Fenerbahçe'yi baskı altına almak amacında.

Galatasaray Alanyaspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig'de bu akşam oynanacak olan Galatasaray Alanayspor maçı saat 19.00'da başlayacak. Mücadele Bein Sports 1, TOD TV ve beinconnect.com.tr'den canlı yayınlanacak.

Galatasaray Alanyaspor maçı muhtemel 11'leri

Galatasaray: Muslera, Boey, Sanchez, Abdülkerim Bardakcı, Angelino, Torreira, Kaan Ayhan, Ziyech, Kerem Aktürkoğlu, Zaha, Icardi.

Alanyaspor: Ertuğrul, Augusto, Furkan, Fatih, Yusuf, Novais, Richard, Janvier, Efecan, Eduardo, Cordova

Galatasaray Alanyaspor maçı OPTA verileri

  • Alanyaspor ile oynadığı son dokuz Süper Lig maçının sadece üçünü kazanabilen Galatasaray'ın (3B 3M), Şubat 2019'dan bu yana olan bu süreçte en fazla puan kaybettiği rakibi Akdeniz ekibi (15).
  • Galatasaray'a konuk olduğu son üç Süper Lig maçından 7 puan çıkaran Alanyaspor (2G 1B), daha önceki dört ziyaretinden mağlubiyetle ayrılmıştı.
  • Süper Lig'deki 10 maçlık galibiyet serisi Hatayspor mağlubiyetiyle son bulan Galatasaray, üst üste 2+ karşılaşmayı puansız geçtiği son seriyi Domenec Torrent yönetiminde yaşadı (Ocak 2022).
  • İstanbul takımlarına konuk olduğu son sekiz Süper Lig maçını kazanamayan Alanyaspor (2B 6M), daha uzun bir galibiyet hasretini lig tarihinde İstanbul temsilcilerine karşı çıktığı ilk 11 karşılaşmalık süreçte yaşadı (1B 10M).
  • Evinde oynadığı son 22 Süper Lig maçını kaybetmeyen Galatasaray (20G 2B), ligde devam eden en uzun serinin sahibi konumunda. Bu sezon seyircisi önünde oynadığı beş maçı da kazanan sarı-kırmızılılar, en son 2004/05 sezonuna iç sahada altı karşılaşmalık galibiyet serisiyle başladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

2024 Yılı Bütçesi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda kabul edildi: Görüşmeler 36 gün sürdü
‘İstek parça’ çalmadığı için öldürülmüştü: Müzisyen Onur Şener davasında karar
Kan donduran cinayet: 16 yaşındaki çocuk annesini bıçaklayarak öldürdü

Spor Haberleri