Galatasaray kışın alamadığı yıldız ismi yazın getirecek! 6 milyon euro...

Sezonu şampiyon tamamlamak isteyen Galatasaray bu akşam kritik bir maça çıkarken diğer yandan transfer konusunda da önemli adımlar atıyor. Cimbom, devre arasında alamadığı yıldız ismi İstanbul'a getirmek amacında. Detaylar haberimizde yer alıyor.

Avrupa'dan elenip Türkiye Kupası'na da veda eden Galatasaray, Süper Kupa ve Süper Lig hedeflerinde mutlu sona ulaşmayı hedefliyor. Bu akşam Rizespor'u konuk edecek Cimbom, alacağı 3 puanla yılda devam etmek amacında. Diğer yandan birbirinden değerli oyuncularına yenilerini eklemek isteyen Aslan, transferde yine aktif rol oynayacak. Listenin ilk sıralarında daha önce ilgilenilen bir isim var. Detaylar haberimizde yer alıyor.

3 isim alındı

Ocak ayı transfer döneminde kadrosunu 3 oyuncuyla güçlendiren Galatasaray, Fulham'dan Carlos Vinicius'u ve Nottingham Forest'tan da Serge Aurier'i kiralamıştı. Yönetimin tek bonservisli transferi 3.35 milyon euro ile Derrick Köhn olmuştu. Ayrıca farklı oyuncular da izlenmiş ancak transferleri gerçekleşmemişti.

Adı parlıyor

Galatasaray'ın transfer gündemindeki en önemli oyunculardan biri Eren Dinkçi'ydi. Gurbetçi futbolcu bu sezonki performansıyla adından söz ettirirken yönetim de bonservisinin bulunduğu Werder Bremen ile görüşmelere başlamış ancak istediği sonucu elde edememişti. Yine de genç oyuncudan vazgeçilmiş değil. Yaz ayları hareketli geçecek gibi görünüyor.

Tabelaya 12 kez katkı yaptı

Werder Bremen ile kontratı gelecek sezon sonunda tamamlanacak olan Eren Dinkçi bu sezon Heidenheim ile çıktığı 24 karşılaşmada 8 kez fileleri havalandırırken 4 de asist yapma başarısı gösterdi. Galatasaray Türk oyuncu havuzunu genişletmek üzere girişimde bulunacak. Eren'in güncel piyasa değeri 6 milyon euro olarak gözüküyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

İstanbul'da iki metrobüs çarpıştı: Yaralılar var
Seçil Erzan davasında Muslera konuştu: 'Seçil'i tanımıyordum, bankanın büyük oluşuna güvendim'
İmamoğlu, Beşiktaş Başkanı Hasan Arat’ı ziyaret etti: 'Centilmence bir yarış temenni ediyoruz'

Spor Haberleri