Galatasaray istiyordu Fenerbahçe kapacak! Listedeki isim şoke etti...

Ligde ve Avrupa'da belki de tarihinin en güçlü başlangıcını yapan Fenerbahçe, devre arası transferine odaklandı. Sarı lacivertliler listesine öyle bir ismi aldı ki Galatasaraylılar şoke olacak. İsmail Kartal da olumlu rapor verdi. İşte detaylar...

Bu sezon kadrosuna kattığı yıldızlarla ligde bileği bükülmeyen ve Avrupa'da da yoluna devam eden Fenerbahçe, bu akşam Spartak Trnava deplasmanına çıkıyor. Dzeko'dan Fred'e, Livakovic'ten Tadic'e kadar pek çok isme imza attıran sarı lacivertliler devre arasında da önemli bir hamle yapmaya daha hazırlanıyor. Teknik Direktör İsmail Kartal da olumlu rapor vererek bu ismi istediğini söyledi. Aynı futbolcu daha önce de Galatasaray'ın gündemindeydi. Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Orta sahaya takviye

Tüm mevkilerde önemli bir rotasyona sahip olan Fenerbahçe'de son günlerde orta sahaya transfer yapılmak için çalışmalar yoğunlaştırılmış ancak sonuç alınamamıştı. Özellikle Braga'da top koşturan Al-Musrati'nin takıma kazandırılması konusundaki temaslardan olumlu cevap çıkmamıştı. Ancak teknik heyet ve yönetim ekleme yapma konusunda kararlı.

İsmail Kartal onayladı

Jorge Jesus sonrasında Fenerbahçe'nin teknik direktörlüğüne getirilen İsmail Kartal, kendisine verilen oyuncularla birlikte ortaya koyduğu performansla beraber kredisini her geçen gün daha da artırdı. Kartal, devre arasında da öğrencilerine yeni bir isim daha eklemek üzere çalışmalarına başladı. Yardımcılarıyla birlikte yönetime rapor sunacak olan deneyimli çalıştırıcı ilk hamlesini de planladı.

Galatasaray'ın da listesindeydi

Fenerbahçe'nin gündemine gelen orta saha oyuncusu için raporunu hazırlayan İsmail Kartal, ezeli rakip Galatasaray'ın da ilgilendiği ismin alınmasını talep etti. Kulübüyle de bonservis görüşmeleri için görüşmelerin başlaması bekleniyor.

Emil Breivik hamlesi

İsmail Kartal'ın kadrosunda görmek üzere raporladığı ismin Molde'de forma giyen Emil Breivik olduğu öne sürüldü. Fenerbahçe'nin daha önce Molde formasıyla Galatasaray'a karşı oynadığı futbolla göz dolduran yıldız oyuncuyu istediği ve kısa süre içerieisnde temasların başlayacağı dile getirildi. 23 yaşındaki futbolcu son yıldız 35 maça çıkıp 9 gol ve 10 asistlik performans ortaya koydu. 2698 dakika sahada kaldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Ekrem İmamoğlu: Sağlıklı bir altyapı lazım
Şüpheli paket paniği: Cadde araç ve yaya trafiğine kapatıldı

Spor Haberleri