Galatasaray Fenerbahçe'ye büyük fark attı... Şampiyonluk yarışında o alanda zirvede

Son olarak MKE Ankaragücü'nü yenerek hanesine 3 puan yazdıran ve şampiyonluk yarışında bir engeli daha aşan Galatasaray, evinde oynadığı karşılaşmalarda rakibi Fenerbahçe'ye 9 puan fark attı.

Kıran kırana devam eden şampiyonluk yarışında ezeli rakibi Fenerbahçe'nin önüne geçen Galatasaray, geride kalan haftada MKE Ankaragücü'nü net bir skorla 3-0 yenerek yoluna devam etti. Sarı kırmızılıları zirvede tutan en önemli konulardan biri ise iç sahada rakiplerine kurduğu üstünlük oldu. Aslan, Kanarya'nın bu alanda tam 9 puan önünde yer alıyor.

Hatası yok

Galatasaray bu sezon sahasında oynadığı 13 maçta toplam 39 puan topladı. 32 gol atarken karşılaşma başına 2.5'a yakın bir ortalama yakaladı. Buna karşı Fenerbahçe ise 3 beraberlik elde edip Trabzonspor'a 26 yıl sonra yenilme üzüntüsü yaşadı. Sarı lacivertliler söz konusu süreçte ise 30 puan toplayabildi.

Tek yenilgi Hatay'a

Okan Buruk ve öğrencileri bu sezonun tek yenilgisini Hatay deplasmanında aldı. Mersin'de oynanan karşılaşmada rakibine boyun eğen Cimbom, dış sahada 3 de beraberlik aldı ve 30 puanda kaldı. İsmail Kartal'ın ekibi ise 13 maçtan tam 12 galibiyet ve 1 beraberlik çıkartarak 37 puanla ezeli rakibini geçmeyi başardı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri