Galatasaray, Avusturya'da son hazırlık maçına çıkıyor

Yeni sezon hazırlıklarına Avusturya'da devam eden Galatasaray, 5'inci ve son hazırlık karşılaşmasını oynayacak.

Sarı-kırmızılılar, İtalya Serie A takımlarından Parma ile bu akşam saat 21:15'te karşı karşıya gelecek. Son şampiyonun zorlu mücadelesi, sadece D-Smart ve D-Smart GO'da canlı olarak yayınlanacak.

RAKİP KÖKLÜ KULÜP PARMA

Yeni sezonun ilk hazırlık maçında ev sahibi LASK Linz'e 3-2 mağlup olan sarı-kırmızılılar, ikinici hazırlık maçında ise Bundesliga 2 takımlarından Fortuna Düsseldorf'a 5-2 yenildi. Daha sonra Slovak ekibi Trencin'i 4-1'lik sonuçla geçen Galatasaray, dördüncü hazırlık maçında İtalyan ekibi Lecce'yi 2-1 mağlup etti. Sarı-kırmızılıların bugünkü rakibi ise İtalya Serie A takımlarından Parma olacak. Galatasaray-Parma maçı Avusturya'nın Linz şehrinde bulunan Raiffeisen Arena'da oynanacak.

Galatasaray'ın hazırlık maçlarını yayınlayan Spor Smart'ta, saat 20.00'de Maça Doğru programıyla başlayacak özel yayında Berke Kosova, Aykut Aydın ve Semih Sezerli izleyicileri maça hazırlarken, Avusturya'daki Raiffeisen Arena'dan canlı bağlantılar ve özel röportajlarla maç öncesi son durumu aktarılacak. Saat 21.15'te başlayacak Galatasaray - Parma maçını ise Alp Özgen anlatacak, Orhan Uluca yorumlayacak. Maçın Ardından programında da Galatasaray'ın mücadelesi ve kamp etabı değerlendirilecek.

ICARDI SAHNE ALACAK

Lecce ile oynanan son hazırlık maçında oyuna ikinci yarıda dahil olan golcü oyuncu Mauro Icardi'nin, Parma maçına ilk 11'de başlaması beklenirken, milli oyuncular Kerem Aktürkoğlu, Yunus Akgün, Kaan Ayhan, Abdülkerim Bardakçı ve Barış Alper Yılmaz'ın da bu maçta süre alması bekleniyor.

YENİ TRANSFER JELERT ŞANS BULABİLİR

Batshuayi'nin ardından Galatasaray'ın renklerine kattığı ikinci isim Elias Jelert, Avusturya'da kampa katılırken, Okan Buruk'un şans vermesi durumunda Parma maçında ilk kez sarı kırmızılı formayı giyebilir.

SÜPER KUPA ÖNCESİ SON PROVA

Parma maçının ardından kampı tamamlayarak yurda dönecek son şampiyon, 3 Ağustos'ta sezonun ilk resmi maçında geçtiğimiz sezon Türkiye Kupası'nı kazanan Beşiktaş ile mücadele edecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Safiye Soyman'ın acı günü: MS hastalığıyla mücadele eden oğlu hayatını kaybetti

Spor Haberleri