Galatasaray Angelino uçak takip canlı izle Flightradar bilgileri

Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi kadrosu kurmak için kolları sıvayan Galatasaray'da ilk yıldız transferi gerçekleşti. Kaan Ayhan'ın satın alma ospiyonunu kullanan Cimbom, Angelino'yu da İstanbul'a getiriyor. Uçak takip canlı izle Flightradar bilgileri burada

Okan Buruk yönetiminde hem yeni sezona hazırlanan hem de transfer operasyonunu sürdüren Galatasaray'da gözler İstanbul'a gelecek isimlere çevrildi. Icardi, Paredes, Sanchez ve daha birçok isimle ilgilenen Cimbom'da taraftarlar da oldukça sabırsız. Bugün ise ilk bomba patlıyor. Kazımcan Karataş'ın kaldığı sol bek mevkisi için Angelino ile anlaşıldı. İspanyol sol bek bugün Atatürk Havalimanı'na inecek.

Geçen sezon Hoffenheim'deydi

İlk çıkışını Manchester City'e tranferi le yapan ve Avrupa'nın önemli liglerinde top koşturan Angelino, son olarak Alman temsilcisi Hoffenheim'de kiralık forma giydi. Mavi beyazlı ekiple çıktığı 35 maçta 1 gol atıp 12 de asist yapan yıldız futbolcu, RB Leipzig tarafından yeni sezonun kadrosunda düşünülmüyordu ve Galatasaray'ın teklifine olumlu yaklaşıldı.

İkinci sol bek

Galatasaray'ın bugün İstanbul'a getireceği Angelino, RB Leipzig'den kiraladığı ikinci sol bek oldu. Sarı kırmızılılar daha önce de Marcelo Saracchi'yi kiralamıştı ancak beklediği verimi alamamıştı. Deneyimli futbolcunun yıldızlar topluluğu haline getirilecek kadroda katkısının yüksek olacağı düşünülüyor.

Angelino uçak takip canlı izle

1.5 milyon euro kiralama bedeli ile kadrosuna kattığı Angelino'yu bugün İstanbul'a getirecek Galatasaray'da yine coşkulu bir havalimanı günü gerçekleşecek. Geçen sezon yakalanan sinerji ile şampiyonluğa ulaşan Cimbom için Atatürk Havalimanı'na inecek İspanyol yıldızın uçağını canlı takip etmek isteyen çok sayıda taraftar mevcut. Angelino'nun uçağının Flightradar üzerinden izlenmesi için uçuş bilgileri belli olduktan sonra haberimize eklenecektir.

https://www.flightradar24.com/CL30/311a8951 adresinden takip edebilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Galatasatay, Angelino’yu KAP’a bildirdi

Spor Haberleri