Galatasaray 3 puan için sahada! Galatasaray Hatayspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig'de 31'inci hafta maçları devam ediyor. Günün akşam seansında Galatasaray evinde Hatayspor'u ağırlıyor. Sarı kırmızılıların tek hedefi 3 puan alarak mücadelesini liderlikle sürdürmek. Galatasaray Hatayspor maçına dair detaylar burada.

Trendyol Süper Lig'de 31'inci hafta mücadeleleri bu akşam devam ediyor. Şampiyonluk yarışında Fenerbahçe'nin önünde yer alan Galatasaray, Hatayspor'u konuk edecek. Yıldız oyuncularıyla hanesine bir kez daha 3 puan yazdırmayı hedefleyen Cimbom'a karşı küme düşme hattından kurtulmayı hedefleyen Hatayspor en az beraberlik almak amacında. Kritik randevuya dair detaylar haberimizde yer almaktadır.

Galatasaray Hatayspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Bu akşam Rams Park'ta oynanacak olan Galatasaray Hatayspor maçı saat 20.30'da başlayacak. Sonucu en çok merak edilen mücadelelerden biri olarak göze çarpan kritik randevu Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak.

Galatasaray Hatayspor maçı öncesi son durum

İki takımın karşı karşıya geleceği zorlu randevu öncesinde ev sahibi Galatasaray 81 puanla zirvede yer alıyor. Ligin sonuna kadar tüm maçlarını kazanmak isteyen Cimbom'a karşı Hatayspor 33 puanla 15'inci basamakta ve küme düşmeme adına rekabetini sürdürüyor.

Galatasaray Hatayspor maçı muhtemel 11'leri

Galatasaray XI: Muslera, Barış Alper, Nelsson, Abdülkerim, Köhn, Torreira, Kerem Demirbay, Ziyech, Mertens, Wilfried Zaha, Mauro Icardi.

Hatayspor XI: Erce, Kerim Alıcı, Kilama, Maksimovic, Ghoulam, Massanga, Rivas, Rui Pedro, Dele-Bashiru, Doğukan Sinik, Strandberg.

Galatasaray Hatayspor maçı öncesi istatistikler

  • Galatasaray'ın bu sezon Süper Lig'de yer alan takımlar arasında iç sahada puan vermediği tek rakibi Hatayspor (3G).
  • Sezonun ilk yarısında Galatasaray'ı 2-1 mağlup eden Hatayspor'un, Süper Lig tarihinde rakibinden her iki maçta da puan aldığı bir sezon bulunmuyor.
  • Süper Lig tarihinde Galatasaray'ın başında üst üste en fazla iç saha galibiyeti alan iki teknik direktörden biri olan Okan Buruk (18; Mircea Lucescu ile birlikte), bu maçı kazanırsa rekoru tek başına ele geçirecek.
  • İstanbul takımlarına konuk olduğu son beş Süper Lig maçından 1 puan çıkarabilen Hatayspor (1B 4M), son galibiyetini bu sezonun ilk haftasında Pendikspor'u 5-1 yenerek aldı.
  • Süper Lig'de oynadığı son 11 maçta puan kaybetmeyen Galatasaray, daha uzun son galibiyet serisini yakaladığı Ekim 2022-Mart 2023 arasında lig rekorunu kırmıştı (14G).
  • Hatayspor bu sezon Süper Lig maçlarında en kısa süre geride oynayan takım olan Galatasaray'a (114 dakika) karşı en uzun süre skor avantajı yakalayan ekip konumunda (Kasım 2023; 49 dakika).
  • Bu sezon Süper Lig'de en fazla maçı golsüz biten takım olan Hatayspor (6), bu karşılaşmaların dördünü deplasmanda oynadı. Galatasaray'ın ise Ocak 2021'den (vs Antalyaspor) bu yana hiçbir iç saha maçından 0-0'lık skor çıkmıyor (64 maç).
  • Galatasaray forması giyen Kerem Aktürkoğlu'nun Süper Lig kariyerinde Hatayspor'dan (3) daha fazla gol attığı tek rakibi Kasımpaşa (4).
  • Opta'nın Süper Lig'de detaylı gol verisine sahip olduğu 2010/11 sezonundan bu yana Türkiye'de forma giyen oyuncular arasında yaptığı gol katkısı (53; 39 gol & 14 asist) çıktığı maç sayısından (50) fazla olan tek oyuncu Mauro Icardi.
  • Hatayspor'un Süper Lig'de attığı son altı golün üçünde pay sahibi olan Doğukan Sinik (1 gol & 2 asist), aynı zamanda takımının 2024 takvim senesinde kaydettiği (kendi kalesine atılanlar hariç) tek deplasman golünü filelere gönderen isim konumunda (vs Kayserispor).

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Hırsızın hazin sonu: Çarşaflarla balkondan inerken düşüp öldü

Spor Haberleri