Galatasaray 2. KAP açıklamasını yapmaya hazırlanıyor! İşte gündemdeki yıldız

Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Galatasaray'da transfer çalışmaları da sürüyor. Sarı kırmızılılar kadrosuna katmak istediği yıldız isim için KAP açıklaması yapmak adına geri sayıma geçti. Detaylar haberimizde yer alıyor.

Süper Lig'de kazandığı 23'üncü şampiyonluk sonrasında gözünü Avrupa'ya diken ve Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmek isteyen Galatasaray'da yeni sezon hazırlıkları sürüyor. İlk maçında Hull City'e 3-0'dan 4-3 yenilen Aslan'da moraller yerinde. Takımın asları çıkana kadar ortaya koyun eksiklere rağmen memnuniyetle karşılandı. Yapılacak takviyelerle de seviyenin yukarı çıkması bekleniyor. Diğer yandan Cimbom, KAP açıklamasına hazırlanıyor. Gündemdeki isim de merak konusuydu ve detaylar belli oldu.

Icardi'ye yeni teklif

Galatasaray'ın kadrosuna katabilmek adına yoğun mesai harcadığı Mauro Icardi, birçok takımın da transfer listesinde yer alıyor. Arjantinli futbolcuya daha önce yapılan 6.5 milyon euroluk teklif 8 milyon euroya yükseltilerek revize edildi. Golcü oyuncuyu kadrosunda tutarak yine başarılı olmak isteyen Cimbom, Roma ve Atletico Madrid'in önüne geçebilmek adına tüm maddi imkanlarını zorluyor.

Araplardan teklif yok

Bugüne kadar sürekli olarak Arap kulüplerinin devrede olduğu iddia edilen Mauro Icardi'ye Asya kıtasından hiç teklif gelmediği öğrenildi. Sadece menajerler aracılığı ile yoklama olduğu ancak Wanda Nara'nın talebi üzerine Icardi'nin kariyerini Avrupa'da sürdürme düşüncesini ilettikten sonra bunun sadece temas olarak kaldığı belirtildi.

Paredes atağı

Galatasaray bir yandan Icardi'yi iknaya çalışırken diğer taraftan da takım arkadaşı ve vatandaşı Leandro Paredes için de PSG ile görüşmesini sürdürüyor. Pazarlıkların 5 milyon euro seviyesinde olduğu yıldız futbolcuda yıllık ücret olarak da 2.5 milyon euro düşünülüyor. İmzaların Şampiyonlar Ligi ön elemesine yakın bir sürede atılması ve Paredes'in listeye eklenmesi bekleniyor.

Günay ilk isim

Daha önce Kaan Ayhan'ın satın alma opsiyonunu kullanarak ilk transferini gerçekleştiren Galatasaray'da şimdi de Günay Güvenç'in kadroya katılması konusunda çalışma yürütülüyor. Kalede deneyimli ve yerli bir alternatif isteyen Okan Buruk, yönetime raporunu sunmuştu. Uzun süre Uğurcan Çakır adı geçse de Trabzonspor yönetimi bu iddialara "Türk takımlarına satılık oyuncumuz" yok açıklaması yaparak set çekmişti. Bunun üzerine Aslan da Gaziantep FK'nın tecrübeli eldiveni Günay'a gitti ve her konuda anlaşma sağladı. Sırada Güneydoğu ekibinin onayını almak var. Ardından transferin KAP'a bildirilmesi bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Rezidansın balkonundan ateş eden model yakalandı

Spor Haberleri