Futbolda görülmemiş şikayet! Ronaldo 99 kırbaç cezası alabilir!

Kariyerini Suudi Arabistan'da sürdüren Cristiano Ronaldo, 99 kırbaç cezası için şikayet edildi. Portekizli süper yıldızın yaptığı hareket sonrası bu olay dünya gündemine oturdu.

Geçen sezon transfer olduğu Suudi Arabistan'da performansını da aynı doğrultuda sürdüren Cristiano Ronaldo, bu yıl da yine adından söz ettiriyor. Futbol tarihinin en önemli figürlerinden biri olan Portekizli futbolcu hakkında şikayet yapıldı.

Geçtiğimiz hafta İran'ın başkent temsilcilerinden biri olan Perspolis ile karşılaşmak üzere deplasmana giden Al-Nassr'da Ronaldo, mücadelenin ardından İranlı kadın ressam, çizdiği resimleri yıldız oyuncuya hediye etti. Ronaldo da buna karşılık olarak ressam hayranına sarılarak öptü.

Yıldız oyuncuya 99 kırbaçlık ceza!

Ronaldo'nun bu yaklaşımının ardından birçok İranlı avukat, yasaları çiğnediğini düşündüğü Portekizli yıldızı şikayet etti. İran yasalarına göre bekar bir kadına dokunmanın cezasının zina ile eşdeğer olduğu ve 99 kırbaç gerektirdiği vurgulandı.

Affedilmesi için özür dilemesi gerekiyor

Cristiano Ronaldo, pişman olduğunu dile getirir ve bir daha yapmayacağını söyleyerek yemin ederse 99 kırbaç cezası affedileceği belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Türkiye'den Gazzeli siviller için insani yardım: İlk uçak Mısır'a iniş yaptı

Spor Haberleri