Fırtına serisini sürdürmek istiyor! Kasımpaşa Trabzonspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda

Son maçlarında aldığı galibiyetlerle Avrupa potasına giren ve hedefini daha da yükselterek şampiyonluk mücadelesine ortak olmak isteyen Trabzonspor Kasımpaşa deplasmanına çıkıyor. Bordo mavililer geçen hafta Kadıköy'den farklı mağlup ayrılan İstanbul temsilcisini de yenerek son iki maça moralli çıkmak amacında. Bordo mavili taraftarların ilk andan itibaren biletleri bitirdiği Kasımpaşa Trabzonspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte detaylar, muhtemel 11'ler, sakat ve cezalı oyuncularla hazı

Rıza Çalımbay ile birlikte yeni döneminde fırına gibi esen Trabzonspor'un yarınki rakibi Kasımpaşa. Burak Yılmaz'ın geri dönüşüyle gol yollarında da önemli bir silah gücüne daha kavuşan bordo mavililer N'Doye ortaklığı ile maçı kazanmak istiyor. Kasımpaşa ise geçen hafta aldığı farklı yenilgiyi telafi amacında. Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında en çekişmeli maçlarından biri olması beklenen mücadeleye de ilgi büyük oldu ve rakip takıma ayrılan biletlerin hepsi çıktığı gibi bitti.

Hüseyin Göçek'in düdük çalacağı maç öncesinde Trabzonspor 22 puanla 8. sırada bulunurken Kasımpaşa ise 18 puanla 11. basamakta yer alıyor.

Ev sahibi ekipte fode Keita ve Bernard Mensah forma giyemeyecek.

Trabzonspor'da ise Sosa, Durica ve Okay sakatlıkları sebebiyle takımlarını yalnız bıracak.

Mücadele saat 14.00'te başlayacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri