Ferdi Kadıoğlu’nun transferinde son durum ne? Fabrizio Romano açıkladı

Fenerbahçe’den İngiltere’nin Brighton takımına transfer olması beklenen Ferdi Kadıoğlu’nun transfer görüşmelerinde son durum belli oldu.

Sarı-lacivertli taraftarın gözbebeği olan milli futbolcu Ferdi Kadıoğlu yuvadan uçuyor. Yıldız futbolcuyu transfer etmek isteyen Brighton kulübü, Ferdi ile her konuda anlaşırken, Fenerbahçe ile görüşmelerin ise sürdüğü öğrenildi.

Ferdi transfere hazır!

Ünlü İtalyan spor muhabiri Fabrizio Romano, kişisel X hesabından Ferdi Kadıoğlu’nun İngiltere’ye transferindeki son gelişmeleri aktardı. Ferdi ile Brighton takımının her konuda anlaştığını ifade eden Romano, kulüple Fenerbahçe arasındaki görüşmelerin ise sürdüğünü belirtti.

“40 milyon sterlin”

Konuya dair paylaşımda şu ifadeler yer aldı: “Brighton'ın Ferdi Kadıoğlu'nu kadrosuna katmak için görüşmelere devam ettiği, oyuncunun kişisel şartlarda anlaştığı anlaşılıyor. Anlaşmanın sağlanması için Fenerbahçe ile görüşmeler sürüyor. @David_Ornstein haberine göre Brighton da 40 milyon sterlinlik maddeyi devreye soktuktan sonra Rutter anlaşmasını tamamlayabileceğinden emin.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri