Ferdi Kadıoğlu'na La Liga'dan da talip çıktı!

Fenerbahçe'deki performansıyla herkesi büyülemeye devam eden Ferdi Kadıoğlu'nun adı birçok Avrupa devinin listesinde bulunuyor. 24 yaşındaki futbolcunun son isteyeni La Liga'dan.

Devre arası transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de rotayı gelecek oyuncular kadar gidecek isimler de belirleyecek. Takımın en önemli futbolcularından biri isie ayrılığın eşiğinde ve talipleri giderek artıyor. Daha önce Alman ve İtalyan ekiplerinin gündemindeki Ferdi Kadıoğlu'nun son talibi ispanya'dan. Detaylar haberimizde yer alıyor.

Napoli peşinde

Son dönemdeki formuyla Avrupa'nın devlerinin iştahını kabartan Ferdi Kadıoğlu için önce Alman ekiplerinin adı geçmişti. Ardından da Kim Min-Jae ile iyi ilişkiler kurulan Napoli'nin istediği iddiası gündeme bomba gibi düştü. İtalyan temsilcisinin ocak ayında İstanbul'a gelerek resmi teklifte bulunacağı öne sürülmüştü. Bu kez de La Liga'dan isteyeni var.

17 milyon euro değeri var

Başkan Ali Koç'un ilk transferlerinden biri olarak 1.4 milyon euroya NEC Nijmegen'den transfer edilen Ferdi Kadıoğlu, ilk etapta forma şansı bulamadı ancak yılmadı. Bir ara kiralık gönderilmesi de gündeme gelmesine rağmen takımda kaldı. Farklı mevkilere kaydırıldı ve şu an sol bekte oynuyor. Kariyerine sağ kanatt başlayan ve Hollanda'da harika istatistikler elde eden yıldız ismin şu anki piyasa değeri 17 milyon euro. Yeni güncelleme ile birlikte 20 milyon seviyelerine gelmesi bekleniyor.

Real Betis istiyor

La Liga'da Avrupa kupalarına katılma mücadelesi veren Real Betis, Ferdi'nin son talibi oldu. Şu an 7'inci sırada bulunan ve potayı takibine devam eden yeşil beyazlılar, milli futbolcunun durumunu araştırmaya başladı. Eğer transfer gerçekleşirse son 3 senenin en pahalı anlaşması olarak kayıtlara geçecek gibi gözüküyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

TMOK 2022 Türkiye Fair Play ödülleri sahiplerini buldu
Metrobüs durağa çarptı, 20 metre sonra durabildi: 1 yolcu yaralı

Spor Haberleri