Fenerbahçe'nin yıldızı paylaşılamıyor! İngilizler sonrasında bu kez de Almanlar devrede...

Trendyol Süper Lig'de Galatasaray'ın gerisine düşse de şampiyonluk mücadelesini sürdüren Fenerbahçe'de bireysel performanslar öne çıkıyor. Sarı lacivertlilerin birçok oyuncusuna talip yağarken bir ismin Kadıköy macerası kısa sürede sona erebilir.

Bu sezon İsmail Kartal ile yakaladığı çıkış sonrasında Trabzonspor'a yenilerek ilk mağlubiyetini alan Fenerbahçe, 3'ü iç sahada olmak üzere toplamda 4 kez de berabere kalarak Galatasaray'ın 2 puan gerisine düştü. Rakibinin 26 hafta itibarıyla en fazla puan toplayan takım olmasına rağmen mücadeleden vazgeçmeyen sarı lacivertlilerin tek hedefi çok arzuladığı ve uzun zamandır da hasretini çektiği şampiyonluk kupasını kaldırabilmek. Kanarya bu hafta evinde Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek.

Rize'de galip

Trendyol Süper Lig'de geçen hafta sonu Çaykur Rizespor ile Didi Stadyumu'nda karşılaşan Fenerbahçe, rakibini geriye düşmesine rağmen 3-1 yenmeyi başardı. İlk yarıda Minçev'in golüne engel olamayan sarı lacivertliler, İsmail Kartal'ın değişiklikleri sonrası Serdar Dursun, Edin Dzeko ve İrfan Can Kahveci'nin golleriyle zorlu deplasmandan 3 puanla ayrılmasını bildi.

Performansıyla ön planda

Fenerbahçe'nin yaz aylarında geçen sezonu Rotterdam temsilcisi Feyenoord'da kiralık geçiren ve bonservisi Dinamo Moskova'dan 10 milyon euroya aldığı Sebastian Szymanski, her geçen gün adından daha çok söz ettiriyor. İlk olarak Tottenham'ın devreye girdiği Polonyalı maestro için sonrasında Arsenal'in adı yazılmıştı. Bu kez de Alman temsilcisi Leverkusen devrede. Bundesliga'da fırtınalar estiren ve liderlik koltuğunda oturan Xabi Alonso ve öğrencileri, şampiyonluk yolunda önemli bir avantaja sahip.

30-35 milyon euro isteniyor

Sarı lacivertli forma ile kısa sürede double double yapmayı başaran ve 12 gol atıp 14 de asist yapan Sebastian Szymanski için Fenerbahçe de kabul edebileceği bonservisi belirledi. Buna göre yönetim 35 milyon eurodan pazarlıkları başlatmak amacında. Son dönemde birçok oyuncusunu yüksek bonservis bedelleriyle gönderen Başkan Ali Koç ve ekibi Szymanski için de umutlu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri