Fenerbahçe'nin yıldızı Al-Nassr yolcusu! Ronaldo ile takım arkadaşı olacak

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Union SG'yi 3-0 yenen Fenerbahçe'de transfer gelişmesi yaşanıyor. Sarı lacivertlilerin yıldız oyuncusu Ronaldo ile aynı takımda oynayabilir. Detaylar haberimizde yer alıyor.

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, Avrupa'da da yoluna emin adımlarla devam ediyor. Sarı lacivertliler son 16 turu ilk maçında Union SG'yi deplasmanda 3-0 yenerek büyük bir avantajı eline geçirip tarihi bir galibiyeti hanesine yazdırdı. Rövanşta da hedef zaferle sahadan ayrılarak son 8 takım arasına kalmak. Diğer bir yandan da transferle ilgili gelişmeler yaşanıyor. Hem de bu sezon başında alınan bir yıldızla ilgili.

Livakovic bombası!

Fenerbahçe'nin bu sezon büyük umutlarla kadrosuna kattığı ve kalesini emanet ettiği Dominik Livakovic için Al Nassr devreye girdi. Arap basınına göre Riyad ekibi daha önce ülkede de çok sayıda forma giyen Hırvat oyuncular gibi Pro Lig'e getirmek amacında. Al-Hilal'in gerisinde kaldığı için yeniden yapılanmaya gidecek olan sarı mavililer Kanarya'nın kapısını çalmak amacında.

Ronaldo ile arkadaş olacak

Bu sezon çıktığı 36 maçta 36 gol yiyen ve 16 kez kalesini gole kapatan Dominik Livakovic, uzun uğraşlar sonucunda 9.5 milyon euroya transfer edilmişti. Performansıyla zaman zaman tartışmaların hedefine oturan Hıvat file bekçisi için gelecek teklife göre karar alınacak. Eğer yönetim görevine devam etmezse yeni başkan ve ekibi yıldız kaleci için rotasını belirleyecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri