Fenerbahçe’nin Oğuz Aydın transferi videosunda gözlerden kaçan şok gönderme!

Sarı-lacivertli kulübün Oğuz Aydın transferi için hazırladığı videonun, ezeli rakibi Galatasaray'a göndermeler dolu olması gözlerden kaçmadı.

Fenerbahçe dün yaptığı transferlerle gündeme bomba gibi düşerken, sarı-lacivertli renklere yeni bağlanan futbolcular için özel video klipler hazırlandı. Fenerbahçe’nin Alanyaspor’dan transfer ettiği genç futbolcu Oğuz Aydın için hazırlanan videoda ise ezeli rakibi Galatasaray’a yönelik ilginç bir gönderme yer aldı.

Bilindiği gibi, Fenerbahçe ile Galatasaray Oğuz Aydın’ı renklerine bağlamak için büyük bir yarışın içindeydi. Ancak sarı-lacivertli ekip ezeli rakibinin önüne geçerek genç yeteneği renklerine bağlamayı başardı.

Kırık kalpli Florya!

Oğuz Aydın’ın sözleşmeye imza atmasının ardından Fenerbahçe’nin resmi sosyal medya hesaplarından bir video paylaşıldı. Videoda, Aydın’ın kameralar karşısında sarı-lacivertli formayla objektiflere poz verdiği anlarda telefonuna “Florya” adlı kişiden gelen bir arama görülüyordu. Oğuz Aydın’ı arayan Florya rumuzlu kişinin adının yanında ise kırık bir kalp emojisi yer alıyordu.

Hurdacının arabasındaki ilginç detay!

Fenerbahçe’nin Oğuz Aydın transferinde Galatasaray’a attığı çalıma gönderme yapılan videoda bir detay ise gözlerden kaçtı. Aynı görüntülerin devamında Fenerbahçe’nin Kadıköy’deki stadının önünden bir göktaşının stadyumun içine düştüğü esnada yoldan elinde arabasıyla geçen bir hurdacı görülüyordu.

Hurdacının arabasında bulunan malzemeler dikkatli şekilde incelendiğinde Fenerbahçe’nin Galatasaray’a bir gönderme daha yaptığı dikkati çekti.

Hurdacının arabasında bir tane “Batman” maskesi yer alıyordu. Maske ile Galatasaray’ın Fenerbahçe’den transfer ettiği “Batsman” lakaplı Belçikalı yıldız Michy Batshuayi’e “hurda” benzetmesi yapılmış oldu.

İşte o görüntüleri izleyen futbolseverlerin gözlerinden kaçmayan o detay:

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri