Fenerbahçelilere büyük şok! Arda Güler’in annesi öyle bir mesaj paylaştı ki…

Fenerbahçe’den ayrılacağı haberleriyle gündemden düşmeyen Arda Güler’in annesinden manidar bir paylaşım geldi.

Cansev Temuçin - Arda Güler’in Fenerbahçe macerası sona mı eriyor? Birçok takımdan teklif aldığı bilinen ve transfer döneminin en çok konuşulan isimleri arasında yer alan genç yıldız hakkında ilginç bir gelişme yaşandı. Arda Güler’in annesi Serap Güler kişisel sosyal medya hesabından Fenerbahçelileri üzecek bir paylaşıma imza attı.

Arda Güler’in yurt dışına transferi ile ilgili haberler gündemden düşmezken ünlü futbolcunun annesinden ses getiren bir mesaj geldi. Arda Güler’in annesi Serap Güler, sosyal medya hesabından “Her seçim bir vazgeçiştir…” yazılı bir mesaj paylaştı. Güler mesajını ağlayan suratlı bir emoji ile de süsledi.

Bilindiği gibi dün yaşanan son gelişmelerde, Arda Güler’in 17.5 milyon Euro’ya transfer edildiği haberleri gündeme gelmişti. Ancak transfere ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Ancak Arda Güler’in annesinin yaptığı paylaşım Fenerbahçelileri üzüntüye sürükledi. Pek çok taraftar sosyal medya üzerinden üzüntülerini ve şaşkınlıklarını dile getiren paylaşımlar yaptı.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Kayserispor'dan transfer bombası! "Kemerlerinizi sıkı bağlayın"
Yok böyle antrenör! Bir sezonda 2 takımı şampiyon yaptı
Trabzonspor'dan orta sahaya sürpriz transfer! Nenad Bjelica onu istedi

Spor Haberleri