Fenerbahçe'den yerli harekatı! Yıldız futbolcu için takas önerilecek

Gelecek sezonun transfer çalışmalarına hız veren Fenerbahçe, birçok oyuncuyu listesinde bulunduruyor. Sarı lacivertliler Süper Lig'de forma giyen yıldız isim için devreye girdi. Formül de hazır.

Galatasaray'ın 2 puan gerisinde sürdürdüğü şampiyonluk yarışında Trabzonspor'u 3-2 yenip iddiasını giderek güçlendiren Fenerbahçe, dış sahadaki yenilmezlik serisine bir çentik daha atmayı başardı. Sarı lacivertliler diğer yandan da transfer çalışmalarına hız verdi. Özellikle de yerli isimler konusunda hummalı bir mesai var.

Özellikle satacağı futbolcularla önemli bir gelir elde etmeyi planlayan Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu'nun adı ön plana çıkıyor. Gurbetçi yıldızı göndermeye hazırlanan Kanarya diğer yandan da boşluğunu doldurabilmek adına birçok futbolcuyu listesine aldı. Ayrıca bir de yabancı gelecek.

Teknik heyet ve yönetimin istediği isimlerden biri Levent Mercan. Karagümrük'te forma giyen ve bu sezon çıktığı 31 maçta 1 gol atıp 4 de asist üreten 23 yaşındaki futbolcu, sol bekin yanı sıra orta sahada da görev alabiliyor. 2026 yılına kadar kontratı bulunan genç oyuncu için kulübüne bonservis önerilecek ancak belirli bir seviyede tutulacak. Ayıca Emre Mor da önerilecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri