Fenerbahçe'den şampiyonluk için İngiltere hamlesi! 3 yıldız listede

Trendyol Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan Fenerbahçe'de transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Sarı lacivertlilerde orta saha takviyesi için 3 aday belirlendi.

İstanbulspor'u 5-1 yenen ve daha da farklı skoru kaçıran Fenerbahçe, liderlik koltuğunda oturmayı sürdürüyor. Sarı lacivertliler perşembe günü resmen başlayacak transfer dönemi için harekat hızlandırıldı. Mevkisel olarak belirlenen önceliklerde ilk sırada orta saha var. Fred'in yokluğunda yaşanan sorunların tekrarlanmaması ve daha da iyi bir konuma gelinmesi için 3 isim belirlendi.

Oyun kurucu aranıyor

Fred'in mücadelesine ek olarak oyun kurucu bir isim arayan Fenerbahçe'de topu ikinci ve üçüncü bölgeye taşıyabilecek, arkadaşlarını yönlendirebilecek ve aynı zamanda tempo da yapabilecek bir futbolcu takviyesi yapılmak amacında. Listeye de 3 yıldız eklendi ve girişimler başlayacak.

3'ü de Premier Lig'den

Fenerbahçe'de devre arası transfer döneminde rota İngiltere olarak belirlendi. Listede Manchester United'dan Christian Eriksen'in yanı sıra Arsenal'den Jorginho ve Thomas Partey bulunuyor. Başkan Ali Koç ve ekibinin kısa süre içerisinde Ada'ya çıkarma yapması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri