Fenerbahçe'den peş peşe bomba transfer! Allan Saint Maximin sarı lacivertli takımla anlaştı

Fenerbahçe yeni sezon hazırlıklarına devam ederken bir yandan da sarı lacivertli takımdan peş peşe transfer haberleri gelmeye devam ediyor. Cenk Tosun'un ardından Allan Saint - Maximin de Fenerbahçe'ye dahil oluyor.

Fenerbahçe Kulüp Başkanı Ali Koç'un efsanevi teknik direktör Jose Mourinho'yu takımına katmasının ardından yeni sezon hazırlıklarının yanı sıra bomba transfer haberleri de peş peşe geliyor. Sarı lacivertli takım Oğuz Aydın ve Cenk Tosun'u kadrosuna katmasının ardından, bugün de Suudi Arabistanlı takım Al Ahli'de forma giyen başarılı futbolcu Allan Saint-Maximin de sarı lacivertli ekiple görüşmek için ailesiyle birlikte İstanbul'a geldi.

Allan Saint Maximin resmen Fenerbahçe'de!

Suudi takım Al Ahli'den Fenerbahçe için görüşmeye gelen 27 yaşındaki futbolcu Maximin İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na iniş yaptı. Yıldız futbolcu Allan Saint Maximin'in teknik direktör Jose Mourinho'nun isteği doğrultusunda transfer edildiği öğrenildi.


Sports Dijitale'in haberine göre; Allan Saint Maximin'in Fenerbahçe ile resmen kiralık olarak anlaştığı ve transferin KAP'a bildirildiği öğrenildi. Öte yandan Fenerbahçe'den önümüzdeki saatlerde resmi bir açıklama yapılması bekleniyor.

Fenerbahçe'den ilk açıklama!

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada; "Kulübümüzün, kendisi ve kulübü Al-Ahli ile kiralık transferi konusunda prensip anlaşmasına vardığı Fransız futbolcu Allan Saint-Maximin, sağlık kontrolünden geçmek ve transfer görüşmelerini ilerletmek üzere bu akşam İstanbul’a gelecektir." denildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

İzmir'deki facia sonrası İstanbul Yenisbosna'da elektrik kablosu uyarısı
Beşiktaş, iki genç futbolcusuyla yollarını ayırdı
EURO 2024'ün en iyi 11'i belli oldu

Spor Haberleri