Fenerbahçe'den Gabriel Menino hamlesi! İsmail Kartal'dan onay çıktı

Trendyol Süper Lig'in lideri Fenerbahçe, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Kanarya kadrosuna katmak istediği futbolculara bir yenisini daha ekledi. Listede artık Gabriel Menino da var.

Devre arasından sonra liderliğini sürdürmek ve uzun süre sonra da şampiyonluğa ulaşmak isteyen Fenerbahçe'de gözler transfere çevrildi. Özellikle orta sahaya yapacağı takviye merakla beklenen Kanarya'da Crespo ve Zajc için gelecek teklifler değerlendirmeye alınacak. Krunic'in ilk sırada yer aldığı harekatta her geçen gün yeni isimler listeye ekleniyor. Brezilya basınına göre Gabriel Menino da Kanarya'nın radarında.

Değeri 10 milyon euro

Fenerbahçe'nin orta saha rotasyonuna eklemek istediği isimlerden biri Rade Krunic ancak farklı isimler konusunda da fırsat kovalanıyor. O isimlerden biri de Pameiraslı Gabriel Menino. Mercek altına alınan sambacı için girişim yapılabilir. Değeri 10 milyon euro olarak gözüken 23 yaşındaki futbolcu için gelecek sene kontratının sonuna gelmesi nedeniyle girişim yapılacak. Kariyerinde 2 şampiyonluk, 1 Brezilya Kupası, 1 Brezilya Süper Kupası, 2 Libertadores şampiyonluğu, 1 Sudamericana Kupası kazandı.

Çok yönlü bir isim

Her ne kadar orta sahaya takviye olarak gözükse de Gabriel Menino farklı bölgelerde de oynayabiliyor. Sağ bek, ön libero ve merkez orta sahada oynayabilen sambacının takıma kazandırılması halinde İsmail Kartal'ın da elini kolaylaştıracağı görünüyor. Ayrıca deneyimli teknik adam, Menino için de olumlu rapor verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Interpol'ün kırmızı bültenle aradığı Hollandalı, Alanya'da yakalandı
72 kişinin hayatını kaybettiği İsias Otel davası başladı: 'Buradan çıkacak netice emsal olacak'
Hırsızlık şüphelisine meydan dayağı

Spor Haberleri