Fenerbahçe’den Ali Koç’a saldıran Fatih Özkan hakkında yeni açıklama

Sarı-lacivertli kulüpten, Göztepe - Fenerbahçe maçında Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’a saldıran ve Fatih Özkan’ın suç geçmişiyle ilgili yetkililere seslenen yeni bir açıklama geldi.

Geçtiğimiz cumartesi günün İzmir’de oynanan Fenerbahçe - Göztepe maçında sarı-lacivertli taraftarların sahaya geç alınmasına müdahale etmek isteyen Ali Koç saha kenarına inmişti. Daha sonra yerine geçmek üzere saha kenarından yürüyen Fenerbahçe Başkanı Koç’a Göztepe kulübünün yöneticisi olduğu iddia edilen ve akreditasyon kartı bulunan Fatih Özkan isimli şahıs arkadan saldırmıştı. Saldırının ardından gözaltına alınmayarak maçı stadyumda izlemeye devam ettiği ortaya çıkan Özkan maçtan sonra gelen tepkiler üzerine yakalanarak gözaltına alınmıştı. Fenerbahçe Spor Kulübü’nden yapılan yeni açıklama ile yetkililere Fatih Özkan hakkında bir dizi soru yöneltilerek cevaplar talep edildi.

Sert açıklamalar

Sarı-lacivertli kulübün sosyal medya hesaplarından yapılan yazılı açıklamada “Yetkililere Soruyoruz” başlığı ile Fatih Özkan hakkında iddia edilen beş ayrı konuya dair merak edilenler soruların yanıtları yetkililere yöneltildi.

“Hukuk bilmezlik, kanun tanımazlık…”

Fenerbahçe’den yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

“Futbol Takımımızın Göztepe ile deplasmanda oynadığı müsabaka esnasında Başkanımız Ali Y. Koç’a arkadan fiili saldırıda bulunan futbol teröristi Fatih Özkan isimli şahsın, suç makinesi olduğuna yönelik bugün bazı basın ve yayın organlarında yer alan iddialar ciddiyetle ele alınmalıdır.


Tüm bu iddialar neticesinde yetkililere soruyoruz:

1-) Bu karanlık kişinin suç dosyasının bu kadar kabarık olduğuna ilişkin iddialar doğru mudur?

2-) İddiaların doğru olması durumunda, böyle bir şahsın Göztepe SK tarafından akredite edilerek maç esnasında saha kenarında olması nasıl izah edilebilir?

3-) Bir kulüp başkanının müsabaka esnasında saha kenarına inip inemeyeceği malum medya ve kamuoyunca sorgulanırken, suç dosyasının kabarık olduğu iddia edilen bu şahsın saha kenarındaki durumunun sorgulanmaması son derece manidar değil midir?

4-) Hain ve korkakça saldırının ardından yakalandıktan sonra söz konusu şahıs hakkında neden hiçbir işlem yapılmamış, bu kişi maçın kalan bölümünü nasıl seyredebilmiş ve kolluk görevlileri ile tokalaşarak elini kolunu sallayarak nasıl stadyumdan ayrılabilmiştir?

5-) Bu akıl tutulmasının, hukuk bilmezliğin ve kanun tanımazlığın cüretkarlığı nereden gelmektedir?

Yukarıdaki soruların tüm ilgililer ve yetkililerce cevaplanmasını bekliyoruz.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri