Fenerbahçe'de yeni bir bomba daha! Kent ve Dzeko'dan sonra gözler ona çevrildi...

Ryan Kent'i kadrosuna katan ve Edin Dzeko'yu da İstanbul'a getiren Fenerbahçe, üçüncü bombasını patlatmaya hazırlanıyor. Sarı lacivertlilerin adresi yine İtalya olacak.

Ali Koç döneminde 5 sezondur kupaya hasret kalan Fenerbahçe sonunda şeytanın bacağını kırdı ve Türkiye Kupası'nı müzesine götürdü. Yaşanan sevincin ardından kısa süre geçmişti ki Ryan Kent çubuklu formayı giyerek taraftarların karşısına çıktı. Bu sabah da Edin Dzeko'nun sağlık kontrolünden geçmek üzere İstanbul'a geleceği açıklandı. Hücum hattına yaptığı iki tavkiye ile rakiplerine gözdağı veren Kanarya yeni hedeflere yelken açtı. Yeni bir bomba yolda gibi gözüküyor.

İlk transfer Kent

Sarı lacivertlilerin bu sezon kadrosuna kattığı ve imza attırdığı ilk isim Ryan Kent oldu. Glasgow Rangers ile kontratını uzatmayan İngiliz futbolcu, tercihini Fenerbahçe'den yana kullandı. 26 yaşındaki kanat oyuncusu artık gol servislerini İstanbul temsilcisi için yapacak.

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: Kulübümüz, Glasgow Rangers ile sözleşmesi sona eren Ryan Kent ile 4 yıllığına anlaşmaya varmıştır. Resmi sözleşme oyuncumuzun sezon başı kampı için ülkemize geldiğinde yapılacak sağlık kontrollerinin ardından imzalanacaktır. Kamuoyunun bilgisine sunarız.

Ryan Kent'ten ilk mesaj

İmza attıktan sonra kamera karşısına geçerek taraftarlara video aracılığı ile mesaj gönderen Ryan Kent, ilk açıklamasında "Tüm Fenerbahçe taraftarına merhabalar. Ben Ryan Kent. Öncelikle Türkiye Kupası'nın kazanılmasında payı olan tüm takım arkadaşlarımı kutluyorum. Tebrik ediyorum. Fenerbahçe'ye transfer olduğum için büyük onur duyuyorum. Yeni sezonla ilgili konuşmak gerekirse Fenerbahçe'nin hedeflerine ulaşabilmesi konusunda takımımızın başarılı olması için elimden geleni yapmaya çalışacağım. İlk hedefimiz önümüzdeki ay oynayacağımız Süper Kupayı kazanmak olacak. Takım arkadaşlarımla birlikte, yeni sezon çalışmalarına başlamak için çok heyecanlıyım. Kendinize iyi bakın" ifadelerini kullandı.

Edin Dzeko da tamam

Geride kalan sezonda her ne kadar gol sıkıntısı çekmese de Valencia'nın ayrıldığı forvet hattına takviye yapmak isteyen Fenerbahçe, dünya yıdlızı bir ismi kadrosuna katmak üzere. Kanarya, Inter ile olan sözleşmesi sona eren Boşnak golcü için harekete geçen sarı lacivertliler işi tamamlamak üzere. Bu sabah resmen duyurulan 37 yaşındaki golcü kısa sürede imzayı atacak.

Resmi siteden duyuruldu

Fenerbahçe, resmi sitesinden duyurduğu haberle Dzeko'nun İstanbul'a geldiğini açıkladı. Duyuruda şu ifadelere yer verildi; "Dünyaca ünlü golcü futbolcu Edin Dzeko, sağlık kontrollerinden geçmek ve transfer görüşmelerini tamamlamak üzere İstanbul’a geldi. Futbolcuyu havalimanında kulüp yetkilileri karşıladı."

Sıra yeni transferde

Hücum hattına yaptığı 2 flaş transferle dikkatleri üzerine çeken Fenerbahçe'de Arda Güler'in takımda kalması için de temaslar devam ediyor. Kanarya'da şimdiki hedef ise bir kez daha Serie A. Burada Musa Barrow ve Cuadrado ile görüşen Kanarya, istediği sonucu elde etmesi takdirde taraftarlarına mutlu haberi vermeyi planlıyor. Ancak Gambiyalı Barrow için istenen yüksek miktarlı bonservis engel olarak gözükürken Kolombiyalı sağ kanat oyuncusu da düşünmek üzere süre istedi. çünkü Araplar da kendisine ilgi gösteriyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Edin Dzeko İstanbul'da

Spor Haberleri