Fenerbahçe'de transferin ilk hedefi İspanya! Görüşmeler başlıyor

Milyonlarca taraftarına şampiyonluk sevinci yaşatmak isteyen Fenerbahçe'de transfer çalışmaları da başladı. Sarı lacivertli yönetim, ilk adımı atmak üzere İspanya'ya gidecek.

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi vermeye devam eden Fenerbahçe, sezon sonu Galatasaray'ı geride bırakarak yıllardır süren hasretini bitirmek amacında. Teknik heyet ve futbolcular son 8 haftada 24 puan hedeflerken diğer yandan da yönetim transfer için kolları sıvadı. Hedefteki ilk isim İspanya'da oynuyor.

Defansa takviye

Bu sezon savunma hattında yaşadığı sorunlar üzerine harekete geçen Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, özellikle stoper tandemine takviye yapılması konusunda yönetime rapor verdi. Birçok ismin bulunduğu listenin ilk sırasında ise yıldız oyuncu bulunuyor.

Çağlar'ın bonservisi alınacak

Fenerbahçe'nin sezonun ikinci yarısı için kiralık olarak kadrosuna kattığı Çağlar Söyüncü için görüşmeler başlayacak. Atletico Madrid ile masaya oturacak yönetim, milli oyuncuyla anlaşma sağladı ve sıra Madrid temsilcisine geldi. Talep edilen bonservisin 15 milyon euroyu bulması beklenirken Kanarya'nın bu bedeli gözden çıkarabileceği öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri