Fenerbahçe'de transfer atağı! Yıldız isme imza attırılacak...

Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşmak isteyen Fenerbahçe, transfer çalışmalarına hız verdi. Sarı lacivertlileri ilk imzayı attırmak adına görülmelere başladı.

Bugün gerçekleşecek olağan üstü genel kurulun yanı sıra ligde oynayacağı Adana Demirspor maçına kilitlenen Fenerbahçe'de transfer de büyük önem taşıyor. Gelecek sezonun kadrosunu oluşturmaya çalışan Kanarya, birçok ismi gündeminde tutmakla birlikte temaslarına da hız verdi. O isimlerden biri de son olarak Trabzonspor maçındaki performansıyla 3 puanı getiren golü atan Michy Batshuayi. Kanarya'da yönetim Belçikalı yıldızı isteyen takımlara rağmen elinde tutmakta kararlı.

Bu sezon çıktığı 36 maçta 21 gol atıp 3 de asist yapan Michy Batshuayi için İsmail Kartal kalması yönünde rapor verdi. Ayrıca 1 yıl da opsiyonu bulunuyor. Yönetim de karakteri ile sorun çıkarmayan ve kendisini bir Fenerbahçeli olarak herkesi kanıtladığın düşündüğü golcü futbolcuyla masaya oturacak. Daha fazla bir zaman diliminde beraber olmak istediklerini dile getirecek. Farklı ülkelerden talipleri bulunan 30 yaşındaki golcü de İstanbul'da kalmaya sıcak bakıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Gece kulübünde yangın faciası: 29 kişi hayatını kaybetti
8 Mart Feminist Gece Yürüyüşü'ne katılan sanıklar hakkında istenen ceza belli oldu
TEM'de zincirleme kaza: İstanbul yönü trafiğe kapandı

Spor Haberleri