Fenerbahçe’de kamp programı ve ilk hazırlık maçının tarihi belli oldu!

Yeni sezon hazırlıklarına yeni teknik direktörleri Jose Mourinho yönetiminde başlayan Fenerbahçe Futbol Takımı’nda kamp programı netleşiyor.

2024-2025 sezonuna iddialı hazırlanan Fenerbahçe’de yeni sezon mesaisi başladı. Portekizli teknik adam Jose Mourinho, teknik ekip ve futbolcular bir araya gelerek sağlık kontrolünden geçti. Topuk Yaylası’nda kampa girecek olan sarı-lacivertli ekibin ilk hazırlık maçının tarihi de belli oldu.

Yeni sezonun ilk maçı!

Fenerbahçe’den yapılan yazılı açıklamaya göre, sarı-lacivertliler 29 Haziran Perşembe günü Romanya ekibi Petrolul Ploieşti ile karşı karşıya gelecek.

Sarı-lacivertlilerin kamp programının detaylarına dair yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Takımımız, Teknik Direktörümüz Jose Mourinho yönetiminde yeni sezon hazırlıklarına başlıyor.

Sağlık kontrolleri tamamlanan Futbol Takımımız 24-29 Haziran tarihleri arasında Serkan Acar Topuk Yaylası Tesisleri’nde kampa girecek.

Kamp döneminde, 25 Haziran Salı saat 09.30 ve 27 Haziran Perşembe saat 09.30 tarihlerinde yapılacak antrenmanlarımız, taraftarlarımızın izlemesi için açık olacaktır.

Bu tarihler dışında tesisimize giriş ve misafir kabulü olmayacaktır.

Takımımız, 29 Haziran Cumartesi saat 10.30’da Romanya ekibi Petrolul Ploieşti ile sezonun ilk hazırlık maçında karşı karşıya gelecek.

Sonrasında İstanbul’a dönecek Takımımız, yeni sezon çalışmalarının ikinci bölümünü 2-13 Temmuz tarihleri arasında Avusturya’nın Graz kentinde gerçekleştirecek."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri