Fenerbahçe'de kaleci krizi! Trabzonspor maçı sonrası hasar büyük...

Şampiyonluk mücadelesi Fenerbahçe'de kaleci sorunu yaşanıyor. Sarı lacivertlilerde olayların ortasında kalan Dominik Livakovic'in Türkiye'de futbol hayatını sürdürmek istememesi ve İrfan Can Eğribayat'ın alması muhtemel ceza büyük zorluk çıkarıyor.

Süper Lig'de Galatasaray'ı takibini sürdüren Fenerbahçe'de 3-2 kazanılan Trabzonspor maçı büyük hasar bırakacak gibi gözüküyor. Yaşanan olaylar sonrasında Dominik Livakovic'in Türkiye'de forma giymek istememesinin üzerine İrfan Can Eğribayat'ın da PFDK'dan alması muhtemel ceza eklenince kale büyük bir sorun haline geldi. Hırvat file bekçisi ikna edilmeye çalışılıyor ancak ailesi İstanbul'da top koşturmasına sıcak değil.

Bu sezon Fenerbahçe'nin en önemli oyuncularından biri olmayı başaran ve yüksek bonservisiyle adından söz ettiren Dominik Livakovic, Trabzonspor karşılaşmalarında toplamda 5 gol yese de başarısıyla hatrı sayılır katkı verdi. Deneyimli eldiven 18 Mart akşamı oynanan derbide yaşadığı sakatlık sonrasında üstüne yağan maddeler ve karşılaşma sonrasında yaşananlarla birlikte adeta bunalıma girdi ve hayatından endişe etmeye başladı. Bu durumu ailesiyle de paylaştı ve kendisine özellikle ülkesine dönmesi konusunda destek çıktı. Ancak yönetim böylesine değerli bir ismi kaybetmemek ve şampiyonluk yolunda yara almamak açısından görüşmelerde bulunup kendisini ikna etmeye çalışıyor.

İrfan Can'a ceza yolda

Fenerbahçe'nin bir diğer kalecisi İrfan Can Eğribayat ise derbideki hareketleri ve taraftarla pek çok kez girdiği gerilimli temasın ardından ceza alabilir. PFDK sevklerinde adı yer alması beklenen file bekçisi için eğer ceza kararı çıkarsa uzun bir süre formasından uzak kalabilir. Bu iki oyuncunun mevcut durumu İsmail Kartal'ı zorlayacak gibi gözüküyor. Eğer iki isim de oynayamazsa kaleye Furkan geçecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri